- 8,182
- 8,005
- 113
İnş öderleriyi bi haberim var galiba 50 daha ödeyecek vano anlasma sağlamak üzereyiz tüm sikayetleri kaldırmam söylendi para problemi varmış sitede
İnş öderleriyi bi haberim var galiba 50 daha ödeyecek vano anlasma sağlamak üzereyiz tüm sikayetleri kaldırmam söylendi para problemi varmış sitede
Doğru diyon en az 3k lazım1-2k ile dönmek zor
Zor işte bende imkansız demedim ama binde bir bu olaylarJokerbet 500 freebet eklemişti ordan 680 tl çekmiştim o para 20 gün hiç eksilmesin 200k ya kadar çıktı 100k 2 saatte gitti yani nerden döneceğin belli olmaz nerden yikalacagin da belli olmaz
üzüm sever misin genç adamZor işte bende imkansız demedim ama binde bir bu olaylar
7.25 ten gs handi dicektim canlıymış oynayamadimVirüs kodu canlıdan oynanıyormuş
Maçı beklicez iy kg var vuracam ben
Severimüzüm sever misin genç adam
500 yeri gelir 40-50k olurda dün 4900 5000 olmadı holi özel oranları için bazen olmayınca olmuyorZor işte bende imkansız demedim ama binde bir bu olaylar
ben hiç sevmem sorun ordaSeverim
İlk yarı juve 1.5 üstVirüs kodu canlıdan oynanıyormuş
Maçı beklicez iy kg var vuracam ben
vbette 7.25 ti 20 dk önce demekkı oranlar değişmiş
Hersey plana dahil fixed macvbette 7.25 ti 20 dk önce demekkı oranlar değişmiş
bunlar gsyi keklik mi sanıyo dün girona macına da arkadaş barça ilk yarı 3 atar 5 atar falan diyordu lan sen gironayı keklik mi sanıyorsun evinde direnir yenilirse de max 2 gol yer oranlara kanma dedim adamlar macı bile yendi gsnin favori acilmasi lazım şu maçtaHersey plana dahil fixed mac
Neden Juventus un oranı bu kadar düşük anlam veremiyorum. Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda maç kazanmak öyle kolay değilbunlar gsyi keklik mi sanıyo dün girona macına da arkadaş barça ilk yarı 3 atar 5 atar falan diyordu lan sen gironayı keklik mi sanıyorsun evinde direnir yenilirse de max 2 gol yer oranlara kanma dedim adamlar macı bile yendi gsnin favori acilmasi lazım şu maçta
Canlıda geçerli30 dk oldu viruste frbet çıkmıyor hala. Aynı sorunu yaşayan var mı
Canlıdan oynanıyormuş30 dk oldu viruste frbet çıkmıyor hala. Aynı sorunu yaşayan var mı