- 5,730
- 5,621
- 113
Fıs yaO aslanın hikayesi var scarface yenilmezdir.
Fıs yaO aslanın hikayesi var scarface yenilmezdir.
Makinanin 2 ve 4 tuş rakamı yerinden çıkmış basmiyor gaddarimBu makinaya format şart. Kafası karışmış
Muhtemel 11 de forvetsiz cikacaklar gibi gözüküyorOpenda
Neyse 3-1 kazancaz zaten neyin davası varsao kım ya osi varken
Aynen öyle demişde şeyleride dönmüş thuram dönmüş diyorlar ilk 11 de olabilirmişMuhtemel 11 de forvetsiz cikacaklar gibi gözüküyor
Paranı yerim diye ürkmüyor musun?Olur dm
Oynamayan kazanır.Bu akşam ki skoru söylüyorum.
Galatasaray: 3-2 : Juventus
YokParanı yerim diye ürkmüyor musun?
Oranlar acayip kafa karıştırıyor juvenin orani çok düşük degilmiAynen öyle demişde şeyleride dönmüş thuram dönmüş diyorlar ilk 11 de olabilirmiş
10dk da herkes oynadı şimdi nasıl olcsk o arif. EfendiOynamayan kazanır.
ama jkli bi taraftar juventusa şans dilemişti yarım saat önce 😔😔😔😔 nasıl kazanıcazNeyse 3-1 kazancaz zaten neyin davası varsa
Bana ilginç geliyor habire değişiyormuş oranlar yani 2 takımdada sakatlıklar dönenler var deniliyor sane de belirsiz konumda ama kulubede başlıcak büyük ihtimal diyorlar neyse bu maçın underkat ı nolang olacakOranlar acayip kafa karıştırıyor juvenin orani çok düşük degilmi
Güzel bundan sonra yeni fobin hayırlı olsun
Kuponların cenazesini bedavaya kıldiririm ödeşiriz.10dk da herkes oynadı şimdi nasıl olcsk o arif. Efendi
Güzel bundan sonra yeni fobin hayırlı olsun
[/QUOT
TM
çaylakParami dağıtıyorsun ahmet hayırdır zengin mi oldun
Yok la abi bir tane burda kral adam var 5 k özel holiye at al parayı geri at dedi 5.100 yaptım 5 attım 100 5 k yaptım 2.5 a düştüm çektim puhahaParami dağıtıyorsun ahmet hayırdır zengin mi oldun
Tuh fazla varsa bizede at dicektim pauahYok la abi bir tane burda kral adam var 5 k özel holiye at al parayı geri at dedi 5.100 yaptım 5 attım 100 5 k yaptım 2.5 a düştüm çektim puhaha