- 7,651
- 3,321
- 113
Valla bu gruvçaylak
PuhahahTuh fazla varsa bizede at dicektim pauah
Valla bu gruvçaylak
PuhahahTuh fazla varsa bizede at dicektim pauah
Kariyi ayağına getircem hshxhxKarıya mı götürücen tahirim beni
Ben günlerdir söylüyorum belki ikimizde aynı rüyayı gördükO skoru ben verdim sen başka ver
Anladıysam Arap olayimYok la abi bir tane burda kral adam var 5 k özel holiye at al parayı geri at dedi 5.100 yaptım 5 attım 100 5 k yaptım 2.5 a düştüm çektim puhaha
Anlamazsın bu benim klavye ters yaziyAnladıysam Arap olayim
Isabetli şut 9 tane olur daha bankoBu maçta kornere ne diyonuz
10.5 alt korner fixBu maçta kornere ne diyonuz
ilk yarı 4.5 üstte evin tapusunu basmayı düşünüyorum10.5 alt korner fix
evli miydinilk yarı 4.5 üstte evin tapusunu basmayı düşünüyorum
yo ev yine de üstüme olmazmı makina kardeş 😄evli miydin
Yok o kadar olmaz juve beraberliğe yatacak gsde fazla pozisyon bulamaz 0-0 skor banko pek şut olmazIsabetli şut 9 tane olur daha banko
Evin tapusu demiş neden bekar insanlar sokaktami yasiyor puahwevli miydin
Juve kesin olarak gol bulur mac kısır geçmez bol pozisyonlu mac olur Türkler erken gol yemeyi severYok o kadar olmaz juve beraberliğe yatacak gsde fazla pozisyon bulamaz 0-0 skor banko
bas madem. birde otobus bileti al. evsiz kalıcan ama sorun olmayacak. bizim evin altına yatak yorgan ayarlarim sanayo ev yine de üstüme olmazmı makina kardeş 😄
5 tane korner çıkar la niye cikmasinbas madem. birde otobus bileti al. evsiz kalıcan ama sorun olmayacak. bizim evin altına yatak yorgan ayarlarim sana
Juve savunmacı bir takım huyu belli ,GS ilk golü atmadan juve fazla yuklenmez 0-0 a yatarJuve kesin olarak gol bulur mac kısır geçmez bol pozisyonlu mac olur Türkler erken gol yemeyi sever
juventusun oldugu maca korner oynanmaz erhan bu bir kuraldır5 tane korner çıkar la niye cikmasin
gs rahatça yenecek zaten 2-0 3-0 juve goali zorJuve savunmacı bir takım huyu belli ,GS ilk golü atmadan juve fazla yuklenmez