- 40,071
- 42,590
- 113
Ha buraya yazıyorum bence 9 dan daha fazla isabetli şut olur aksam gorecez bakalimJuve savunmacı bir takım huyu belli ,GS ilk golü atmadan juve fazla yuklenmez 0-0 a yatar
Ha buraya yazıyorum bence 9 dan daha fazla isabetli şut olur aksam gorecez bakalimJuve savunmacı bir takım huyu belli ,GS ilk golü atmadan juve fazla yuklenmez 0-0 a yatar
gelirse sizin eve ortak oluruz hahshshsbas madem. birde otobus bileti al. evsiz kalıcan ama sorun olmayacak. bizim evin altına yatak yorgan ayarlarim sana
9 az kardeşim 13-14 falanHa buraya yazıyorum bence 9 dan daha fazla isabetli şut olur aksam gorecez bakalim
Kenan atargs rahatça yenecek zaten 2-0 3-0 juve goali zor
9 a paran varsa bass9 az kardeşim 13-14 falan
Makinanin oturdugu ev en az 15 20 milyondur nasil ortak olacan ki puaahagelirse sizin eve ortak oluruz hahshshs
La iki takımda toplam 9 isabetli şut ceker bahsi bankodur diyorum neden anlamiyorsunuzKime çekmiş 9 isabetli
Heee ben sadece gese sandımLa iki takımda toplam 9 isabetli şut ceker bahsi bankodur diyorum neden anlamiyorsunuz
gs tek basına ceker 9La iki takımda toplam 9 isabetli şut ceker bahsi bankodur diyorum neden anlamiyorsunuz
Ne yaptın sendeHeee ben sadece gese sandım
Juve liginde en az gol yiyen takım zaten 3 golü son maçta yedi maç başına 1 gol bile değil statsNe yaptın sende
Ins bugün yenilmezsiniz 2 ay dalga geçerim sizinlen haberiniz olsun puahags tek basına ceker 9
dünde barça ezer diyenler vardı. girona içinden geçti. futbolda erzurum real madridi de yener uşakspor galatasarayı da yener kadro kalitesi bir yere kadarBende isterim yenmesini ama gercekci bakmak gerekirse rakibin kadro kalitesi gsyi 2 ye katlar zor biraz
İng amatör u21 e bastık padişah freebeti ilk maçtan yatıyoeuzIns bugün yenilmezsiniz 2 ay dalga geçerim sizinlen haberiniz olsun puaha
gslierhan2121 unutmaIns bugün yenilmezsiniz 2 ay dalga geçerim sizinlen haberiniz olsun puaha
Gslierhan21 iki tane 2121 çok olurgslierhan2121 unutma
niye 21Gslierhan21 iki tane 2121 çok olur
Uğurlu rakamım o yuzden puahaniye 21