- 2,647
- 1,608
- 113
Tamam.kepaze sigara. benım arkadaşta ondan ıcıyor hayatımda ıctıgım nadir en kötü sigaralardan
Tamam.kepaze sigara. benım arkadaşta ondan ıcıyor hayatımda ıctıgım nadir en kötü sigaralardan
Birsey soyluyorsan hepsini bilmek zorundasin puahaKardeşim ben tekelci miyim nerden bileyim
okurken bile üşendim , yazarken üşenmedinEn ucuz sigara benşm içtiğim sigara Monte Carlo Slender Dark Blue
Uzun parliament nasil ustadkepaze sigara. benım arkadaşta ondan ıcıyor hayatımda ıctıgım nadir en kötü sigaralardan
Nefesim yarıda kalıyor biliyor musun adam artık uzunuzun isteyince monto conto diye dalga geçiyorokurken bile üşendim , yazarken üşenmedinher seferinde bakkala monte carlo slender dark blue derken zorlanmıyormusun
sırf sigaranın adının söylememek için bile o sigara bırakılır
![]()
monte carlo kadar kepaze olmasa da içinden odun parçaları cıkması dısında idare eder. winston kalitesinde sigara yok suan. dark blue uzun iciyorum 1 senedır ben. uzun sevmem dersen kısa da senı tatmin edecektirUzun parliament nasil ustad
reis ben bu 5 kelimeyi arka arkaya söyledikten sonra bakkalın sana sigarayı beleşe vermesi lazımNefesim yarıda kalıyor biliyor musun adam artık uzunuzun isteyince monto conto diye dalga geçiyor
Ağır sevmeyen Monte Carlo içemezmonte carlo kadar kepaze olmasa da içinden odun parçaları cıkması dısında idare eder. winston kalitesinde sigara yok suan. dark blue uzun iciyorum 1 senedır ben. uzun sevmem dersen kısa da senı tatmin edecektir
Vermeeezreis ben bu 5 kelimeyi arka arkaya söyledikten sonra bakkalın sana sigarayı beleşe vermesi lazım
ağır sevmeyen diyorsun slender blue iciyorsun marlboro touch blue bile daha ağır senın o sıgaradanAğır sevmeyen Monte Carlo içemez
neyse azından bu muhteşem isimli sigara alacak paran var o da bişeVermeeez
parliament ne kardeşim adı kaldı sadeceBirsey soyluyorsan hepsini bilmek zorundasin puaha
touch blue bozdu artık kesmiyor , senelerce içtim ama kısa parliemente döndümağır sevmeyen diyorsun slender blue iciyorsun marlboro touch blue bile daha ağır senın o sıgaradan
Marlboro mı kaldı kardeşim artık losers varparliament ne kardeşim adı kaldı sadece
Ya marlboro touch blue içeceksin ya da kent drange blue
Gecen sene dediğin gibi odun parcalari çıkıyor du bu sene cikmiyor düzelmiş eskiden içtiğim bir marka vardi çok güzeldi bozuldu ondan sonramonte carlo kadar kepaze olmasa da içinden odun parçaları cıkması dısında idare eder. winston kalitesinde sigara yok suan. dark blue uzun iciyorum 1 senedır ben. uzun sevmem dersen kısa da senı tatmin edecektir
Eskiden bond vardı aq en ağırı oyduAğır sevmeyen Monte Carlo içemez
iyi yapmışsın bende iciyordum onceden baktım cok hafif sarmıyor winston kısaya geçtim kısa da kesmıyor diye uzuna geçtik tütün aynı tütün de uzun olunca bitmiyor hissi tek sigarayla geçiştirmemi sağlıyor yoksa 2 tane içerim kısadantouch blue bozdu artık kesmiyor , senelerce içtim ama kısa parliemente döndüm
Simdi aklıma geldi eski winston blue vardi onun gibi sigara yoktu en güzel sigara benim gözümde oyduparliament ne kardeşim adı kaldı sadece
Ya marlboro touch blue içeceksin ya da kent drange blue