- 8,193
- 8,035
- 113
Buna nerden bakılıyor Garanti var bendeSon 1 aylık donem
Buna nerden bakılıyor Garanti var bendeSon 1 aylık donem
Valla bende anlamıyordum youtube de baktım gördüm o şekilde buldum sende bi bak istersenBuna nerden bakılıyor Garanti var bende
Buldum buldum. Rakamlara baktım da olay çok farklı yerlere gidiyor kapattım xsfzValla bende anlamıyordum youtube de baktım gördüm o şekilde buldum sende bi bak istersen
Benim yine banka hesabiylan ole uçuk rakamlar olmamış gecen sene payfix te çok büyük rakamlar vardi puaahBuldum buldum. Rakamlara baktım da olay çok farklı yerlere gidiyor kapattım xsfz
Hic bir zaman tekli sigara almıyorum göze gelmesin diye karton şeklinde aliyorum kaziklandigim belli olmasın diye pauahaSigaraya yine zam gelmiş hayırlı olsun
Gec kalmıştı zaten 120 olmuş muSigaraya yine zam gelmiş hayırlı olsun
Jti grubuna gelmişGec kalmıştı zaten 120 olmuş mu
5 lira kardayızGec kalmıştı zaten 120 olmuş mu
Gelsin ben zaten hep 50 liralık alıyorum xsfdSigaraya yine zam gelmiş hayırlı olsun
Uzun parliament ne kadar olmuşJti grubuna gelmiş
Sigara zammı sonrasında en ucuz sigara fiyatı 100 TL’ye yükselirken, en pahalı sigara 115 TL oldu.
120 olmadi ya devam icmeye5 lira kardayız
120 olmamış gönül rahatlığıyla içebiliriz çok şükür
onlara zam gelmediUzun parliament ne kadar olmuş
Gelmese bile onlara da gelir 2 3 güneonlara zam gelmedi
En ucuz sigara benşm içtiğim sigara Monte Carlo Slender Dark BlueJti grubuna gelmiş
Sigara zammı sonrasında en ucuz sigara fiyatı 100 TL’ye yükselirken, en pahalı sigara 115 TL oldu.
kepaze sigara. benım arkadaşta ondan ıcıyor hayatımda ıctıgım nadir en kötü sigaralardanEn ucuz sigara benşm içtiğim sigara Monte Carlo Slender Dark Blue
Kardeşim ben tekelci miyim nerden bileyimUzun parliament ne kadar olmuş