Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,635
1,594
113
okurken bile üşendim , yazarken üşenmedin :) her seferinde bakkala monte carlo slender dark blue derken zorlanmıyormusun :) sırf sigaranın adının söylememek için bile o sigara bırakılır :)
Nefesim yarıda kalıyor biliyor musun adam artık uzunuzun isteyince monto conto diye dalga geçiyor

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,197
43,943
113
monte carlo kadar kepaze olmasa da içinden odun parçaları cıkması dısında idare eder. winston kalitesinde sigara yok suan. dark blue uzun iciyorum 1 senedır ben. uzun sevmem dersen kısa da senı tatmin edecektir
Gecen sene dediğin gibi odun parcalari çıkıyor du bu sene cikmiyor düzelmiş eskiden içtiğim bir marka vardi çok güzeldi bozuldu ondan sonra

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,273
24,496
113
touch blue bozdu artık kesmiyor , senelerce içtim ama kısa parliemente döndüm
iyi yapmışsın bende iciyordum onceden baktım cok hafif sarmıyor winston kısaya geçtim kısa da kesmıyor diye uzuna geçtik tütün aynı tütün de uzun olunca bitmiyor hissi tek sigarayla geçiştirmemi sağlıyor yoksa 2 tane içerim kısadan

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,635
1,594
113
Bir gün bir Adıyaman tütünü içtim sigaranın boyu yemin ediyorum ağır makinalı tüfek mermisi, içtikten sonra bir midem bulandı o günden beri Adıyaman tütünğne ağzımı vurmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...