- 30,260
- 30,275
- 113
Bana büyük dert oldu diycemde 260ını ben aldım puajajDert oldu herkese ohhhh
Bana büyük dert oldu diycemde 260ını ben aldım puajajDert oldu herkese ohhhh
Bende almadım etiket atsanaBugün mat kodunu almadım atsa güzel bi kod şimdi. One Last Dance
Yetişemez bana zorParayi bulacak restine rest çekecek puaah
Icimde bir yara olustu benimle beraber mahşere kadar gidecek olan bir yara puaahDert oldu herkese ohhhh
27 Mart ditor la pujjTam 1 sene olmuş dost puhag
Niye hesabini mi kapatacan forumda puaahYetişemez bana zor
Yav resat kafa utuleme 18 dk kaldı whs komık vıdeo atmaya baslıyorjmTelefonum 20k eder. İki Cihan bir araya gelse sana bu kozu vermem.
Demek ki arkaplanda çok parası var puajjahNiye hesabini mi kapatacan forumda puaah
Ben sana dicegimi dedim senin paranı ilk fırsatta yemem gerekiyor ki vurgun yaptığımda seni yine gorebileyimSen dal mısn kankammmm sen koca çınarsın
Bazı taktikleri var haberin olsun ouhjjjjjhgsgsbddBen sana dicegimi dedim senin paranı ilk fırsatta yemem gerekiyor ki vurgun yaptığımda seni yine gorebileyim![]()
Valla aga bazen sevmiyorum bazen de sevimli geliyor koftehor 2 kere rol aç diye attım acmadi rol biliyo işini hemdeTahir ki metine odul atti ne diyelim puaah
Canımsın fearj konusu gıbı konu acayımmı sanadaBen sana dicegimi dedim senin paranı ilk fırsatta yemem gerekiyor ki vurgun yaptığımda seni yine gorebileyim![]()
Restime rest çekerse donunu alırımNiye hesabini mi kapatacan forumda puaah
FırfırCanımsın fearj konusu gıbı konu acayımmı sanada
Salihe verdım la 260 tl sınıValla aga bazen sevmiyorum bazen de sevimli geliyor koftehor 2 kere rol aç diye attım acmadi rol biliyo işini hemde
La para gelmiyor gece. Maaş mi ki bu? Yarın gün içinde gelir ama sana gelene kadar biter üzgünümYav resat kafa utuleme 18 dk kaldı whs komık vıdeo atmaya baslıyorjm
Rütbelerimiz bile farklı puajahjjRestime rest çekerse donunu alırım
Metini bir gün öldürmek istersin bir gün de kiymak istemezsin ole değişik türden biriValla aga bazen sevmiyorum bazen de sevimli geliyor koftehor 2 kere rol aç diye attım acmadi rol biliyo işini hemde
O gidip roll açıp buradaki kumarcılara vermek yerine o attıgın paraya dokunmadan sokak hayvanlarına mama alıyor @Metings1905 ah benim üzümlü kekim söylemek zorundaydımValla aga bazen sevmiyorum bazen de sevimli geliyor koftehor 2 kere rol aç diye attım acmadi rol biliyo işini hemde