- 16,161
- 14,859
- 113
Ben bilmem 3 adım 1 kişi 250 falan değil 510 benim gibi ilk fırsattaSalihe verdım la 260 tl sını
Ben bilmem 3 adım 1 kişi 250 falan değil 510 benim gibi ilk fırsattaSalihe verdım la 260 tl sını
Hayırdır bu ozguven nerden geliyor pauahRestime rest çekerse donunu alırım
SözBen bilmem 3 adım 1 kişi 250 falan değil 510 benim gibi ilk fırsatta
Zeki adamın hali bi başkaDemek ki arkaplanda çok parası var puajjah
Geçmişi unutup son 3 aylık periyodu baz alıyordur pujhhhaHayırdır bu ozguven nerden geliyor pauah
Farkındayız puajjhhaaZeki adamın hali bi başka
Arada buraya dümenden yazıp ağlıyorum ki anlamayın diye
Canın saolsun reşatım sen bır cınarsınLa para gelmiyor gece. Maaş mi ki bu? Yarın gün içinde gelir ama sana gelene kadar biter üzgünüm
Iste en büyük hatayı yapıyorlar puaahGeçmişi unutup son 3 aylık periyodu baz alıyordur pujhhha
Yarın iş var uyusna
Bugün et yemiş yillar sonra 100-200k kazansa nabar bilmiyorum @Metings1905 en yüksek çekimin tek seferde ne kadardı ve naptin dağıtım yaptın mı merak ettim hahxO gidip roll açıp buradaki kumarcılara vermek yerine o attıgın paraya dokunmadan sokak hayvanlarına mama alıyor @Metings1905 ah benim üzümlü kekim söylemek zorundaydım
Psrsembeye kurayım su saatıYarın iş var uyusna
150k şahidim 1xbetten Max almıştı 10₺ bete 15.000x sonra böyle oldu o olaydan önce normal insandıBugün et yemiş yillar sonra 100-200k kazansa nabar bilmiyorum @Metings1905 en yüksek çekimin tek seferde ne kadardı ve naptin dağıtım yaptın mı merak ettim hahx
Emajjdjwjs kanka o verirken dm atar çaktırmadan verir sevdiklerine burada hiç çaktırmaz sesini bile çıkarmaz ehbwbdjdBugün et yemiş yillar sonra 100-200k kazansa nabar bilmiyorum @Metings1905 en yüksek çekimin tek seferde ne kadardı ve naptin dağıtım yaptın mı merak ettim hahx
Metinin 10k bastığı kuponları hiç görmedin miBugün et yemiş yillar sonra 100-200k kazansa nabar bilmiyorum @Metings1905 en yüksek çekimin tek seferde ne kadardı ve naptin dağıtım yaptın mı merak ettim hahx
Senden aldıgım 600 tl ıdı kanka dn buyuk vurdun 2025 te puajjsjsjsBugün et yemiş yillar sonra 100-200k kazansa nabar bilmiyorum @Metings1905 en yüksek çekimin tek seferde ne kadardı ve naptin dağıtım yaptın mı merak ettim hahx
Bi salak ben varım herhalde kupon atan başka görmedim valla sinyal gelir diye herkes erketede oynuyor hahdhdZeki adamın hali bi başka
Arada buraya dümenden yazıp ağlıyorum ki anlamayın diye
Ciddi soruyom en yüksek çekimin ne kadardiSenden aldıgım 600 tl ıdı kanka dn buyuk vurdun 2025 te puajjsjsjs
Don görünce dayanamıyorum puhahHayırdır bu ozguven nerden geliyor pauah
Varlığınlaa dahada hareketlensin azizimmBuralar yine hareketli gibi bugun![]()