- 31,284
- 31,450
- 113
Aklınca erhanın taklidini yapıyor sende ciddiye alıp cevap veriyonGram şüphem yok benim sen canını sıkma kardeşim
Aklınca erhanın taklidini yapıyor sende ciddiye alıp cevap veriyonGram şüphem yok benim sen canını sıkma kardeşim
3 luk kombin üstüne ikili ile 1k çekersin10 fs ya da 50 fb dedi fb seçtim ben
Sazanmısınız la luahahhaNasil cikmiyor la resat yanlış yapmaz
Erhan senin için yapmisti ama resat sağlam pauahAklınca erhanın taklidini yapıyor sende ciddiye alıp cevap veriyon
Uffff cok basıt oldu bu yaSazanmısınız la luahahha
La bırak şunu benim aklımı bulandırmaya çalışıyor aklınca benim şüphem yok tanıdım ben onu yeter güveni benim içinNasil cikmiyor la resat yanlış yapmaz
PuahahhjaErhan senin için yapmisti ama resat sağlam pauah
Senle alakask yok la konunun tahirrrrLa bırak şunu benim aklımı bulandırmaya çalışıyor aklınca benim şüphem yok tanıdım ben onu yeter güveni benim için
Yok dedim belki yine kendini banlatmistir diye baktımSazanmısınız la luahahha
Ust oynamıssınlan pUAUSDUASFUAFJAJF Noldu bı sorun
Düşün ki bir Allah'ın kulu tepkime vermemis@Barrios goren varmı ya etıket cıkmıyor
Noldu olum söylesene niye sormamamızı bekliyon brolan pUAUSDUASFUAFJAJF Noldu bı sorun
Zarfı bi yandan bana atiyon salak yok karşındaSenle alakask yok la konunun tahirrrr
Maç kalmadı ya rastgele salladım 2 maça yüksek oran gelirse bi 2li daha yaparım3 luk kombin üstüne ikili ile 1k çekersin
La yok dıyom ala ala konu baskaZarfı bi yandan bana atiyon salak yok karşında
Max aldin tahmini zor değil pauahlan pUAUSDUASFUAFJAJF Noldu bı sorun
Senden dün ödül aldı artık dalgasını gecer işi kalmadı senle pauhahaZarfı bi yandan bana atiyon salak yok karşında
Üst oynadı kesin yanlışlıklaMax aldin tahmini zor değil pauah
yok. mojobete 1k atip 1k aldik kodu. ana parayı slotta kaybetmeme rağmen 500 tl kupon sigortası ekledıler akılsızlarUst oynamıssın