- 45,810
- 34,579
- 113
Dırek sana etıkeet attılar gercekmı dıye ousjsjsjDüşün ki bir Allah'ın kulu tepkime vermemis
Dırek sana etıkeet attılar gercekmı dıye ousjsjsjDüşün ki bir Allah'ın kulu tepkime vermemis
Bu muydu puahjhayok. mojobete 1k atip 1k aldik kodu. ana parayı slotta kaybetmeme rağmen 500 tl kupon sigortası ekledıler akılsızlar
Bindiği dalı keser sorun yok benim için bende genelde oluyor kendine baksın o haxhhddSenden dün ödül aldı artık dalgasını gecer işi kalmadı senle pauhaha
vay be adam 500 lirayı beğenmiyor hey gidi günler heyyyyyyyyyyyyyyyBu muydu puahjha
Sandım max aldıBu muydu puahjha
Sen dal mısn kankammmm sen koca çınarsınBindiği dalı keser sorun yok benim için bende genelde oluyor kendine baksın o haxhhdd
Bende dedim ne oldu pauahBu muydu puahjha
500tlti beğenmiyor değil öyle bir girişin ve ki vanobet ödemeyi yaptı sndıkvay be adam 500 lirayı beğenmiyor hey gidi günler heyyyyyyyyyyyyyyy
Yarin is var git uyu sen yorma narin bedenini daha fazla puahaSen dal mısn kankammmm sen koca çınarsın
Birde dalga geçiyor @tahir1603Sen dal mısn kankammmm sen koca çınarsın
B planın var mıPlanlar
Tahir ki metine odul atti ne diyelim puaahBirde dalga geçiyor @tahir1603
O planın alternatife ihtiyacı yokB planın var mı
Parayi bulacak restine rest çekecek puaahNe olacak 2 gün sonra
Diyecek laf yok puajjjaTahir ki metine odul atti ne diyelim puaah
Tam 1 sene olmuş dost puhagSigara param yok aw bende çok düştüm
Dert oldu herkese ohhhhTahir ki metine odul atti ne diyelim puaah
Telefonum 20k eder. İki Cihan bir araya gelse sana bu kozu vermem.Dırek sana etıkeet attılar gercekmı dıye ousjsjsj
Özelden konustugumuzu bir Allah'ın kulunda. Duyarsam puhhahahaParayi bulacak restine rest çekecek puaah