Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
46,052
34,802
113
Aga söz verdiklerim var snnemre 500 fearjr199 500 hesap sahibi testo 1.5 Kemal 1.5 + benim oynucagim roket bugün görüldü atmak zorundayım kusuruma bakmayın ama yarın Galatasaray istediğim gibi biterse sizlere de sözüm olsun
Canın saolsun hıc bırı bu konudan degıl paralar ulke dısına akıyo

JoeQuanqa

Aha üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
56,991
31,630
113
Aga söz verdiklerim var snnemre 500 fearjr199 500 hesap sahibi testo 1.5 Kemal 1.5 + benim oynucagim roket bugün görüldü atmak zorundayım kusuruma bakmayın ama yarın Galatasaray istediğim gibi biterse sizlere de sözüm olsun
Gs 3-1 kardeşim kaç kere daha söyleyecez sana 1 haftadır söylüyoruz erhan görmesin aramızda 3-1 bizde göklerden bi mektup geldi ayağıma

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,349
15,064
113
Yav gene açıklama yapıyon kanka ne gerek var burda senden para isteyen yok atacak durumun olunca atıyosun zaten

Losers

🅜🅡🅛🅑🅡🅐
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,284
31,451
113
Dünde böyle bir liste yapıp erhanla bana diğer çekimde demiştin biz Sana bişey demedk ki northe ile dalga geçtik pujjjahb senlik bişey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...