- 14,799
- 13,233
- 113
Biz boşuna çalışıyoruz anasını satayım adam forumda yevmiyeli olarak çalışıyor resmen çalışma saatleri 7 24.Hakan hepimizin toplamından daha zengin şuan.
Biz boşuna çalışıyoruz anasını satayım adam forumda yevmiyeli olarak çalışıyor resmen çalışma saatleri 7 24.Hakan hepimizin toplamından daha zengin şuan.
Aga söz verdiklerim var snnemre 500 fearjr199 500 hesap sahibi testo 1.5 Kemal 1.5 + benim oynucagim roket bugün görüldü atmak zorundayım kusuruma bakmayın ama yarın Galatasaray istediğim gibi biterse sizlere de sözüm olsunTahirde görüldü yaptı puhaha
Canın saolsun hıc bırı bu konudan degıl paralar ulke dısına akıyoAga söz verdiklerim var snnemre 500 fearjr199 500 hesap sahibi testo 1.5 Kemal 1.5 + benim oynucagim roket bugün görüldü atmak zorundayım kusuruma bakmayın ama yarın Galatasaray istediğim gibi biterse sizlere de sözüm olsun
Gs 3-1 kardeşim kaç kere daha söyleyecez sana 1 haftadır söylüyoruz erhan görmesin aramızda 3-1 bizde göklerden bi mektup geldi ayağımaAga söz verdiklerim var snnemre 500 fearjr199 500 hesap sahibi testo 1.5 Kemal 1.5 + benim oynucagim roket bugün görüldü atmak zorundayım kusuruma bakmayın ama yarın Galatasaray istediğim gibi biterse sizlere de sözüm olsun
Bizim muhabbetimiz başka dostum verirsen alırsın azcık kesenin ağzını açman lazım senin de ❤Canın saolsun hıc bırı bu konudan degıl paralar ulke dısına akıyo
Ben hakanmıyımBizim muhabbetimiz başka dostum verirsen alırsın azcık kesenin ağzını açman lazım senin de ❤
Yav gene açıklama yapıyon kanka ne gerek var burda senden para isteyen yok atacak durumun olunca atıyosun zatenAga söz verdiklerim var snnemre 500 fearjr199 500 hesap sahibi testo 1.5 Kemal 1.5 + benim oynucagim roket bugün görüldü atmak zorundayım kusuruma bakmayın ama yarın Galatasaray istediğim gibi biterse sizlere de sözüm olsun
Potansiyel var gibi 🤣Ben hakanmıyım
Defter mi tutuyon bu ne laAga söz verdiklerim var snnemre 500 fearjr199 500 hesap sahibi testo 1.5 Kemal 1.5 + benim oynucagim roket bugün görüldü atmak zorundayım kusuruma bakmayın ama yarın Galatasaray istediğim gibi biterse sizlere de sözüm olsun
Takılıyorum tahıreBizim muhabbetimiz başka dostum verirsen alırsın azcık kesenin ağzını açman lazım senin de ❤
Dünde böyle bir liste yapıp erhanla bana diğer çekimde demiştin biz Sana bişey demedk ki northe ile dalga geçtik pujjjahb senlik bişey yokAga söz verdiklerim var snnemre 500 fearjr199 500 hesap sahibi testo 1.5 Kemal 1.5 + benim oynucagim roket bugün görüldü atmak zorundayım kusuruma bakmayın ama yarın Galatasaray istediğim gibi biterse sizlere de sözüm olsun
Odulu paylasırız demı kanka dedınŞaka yapıyorum kanka sıkıntı yok hakan gibi olmanın imkanı yok merak etme o türünün tek örneği
Herkes tebrikşer yazdı nasıl gidiyorGitti kupon
100 tl atarım metinOdulu paylasırız demı kanka dedın
Ev son saniye atti fark 5 oldu bittiHerkes tebrikşer yazdı nasıl gidiyor
2 ye katla dıger kısıye at 😀100 tl atarım metin
MAç 80 dk olsa skor tutuyor kardeşimBiz berabere biter diyorsak paşa çıkar 3-0 alır dost için rahat olsun
Bu nasıl şans laEv son saniye atti fark 5 oldu bitti