- 16,952
- 15,810
- 113
Birinin gözü vardı herhalde yattık hshdhs
Dur la zaten yattı kupon liste iptal 🤣2 ye katla dıger kısıye at 😀
Allahtan etıket atmadın adamlara yazıyı sılBirinin gözü vardı herhalde yattık hshdhs
100 de yok demı ouahajajDur la zaten yattı kupon liste iptal 🤣
Sen istemedin zaten kanka cömertlik yaptın100 de yok demı ouahajaj
Ev in 25 handisi varmış Ev favoriyi gec parçalaması lazim depi buna rağmen son saniye attılar gitti kuponBu nasıl şans la
Vaycasıno salla kazam yapmıs crvrımsızmıs bonus talepteSen istemedin zaten kanka cömertlik yaptın
O kadar durdu son saniyey mi beklediEv in 25 handisi varmış Ev favoriyi gec parçalaması lazim depi buna rağmen son saniye attılar gitti kupon
Bu site nasıl evry oldu hala hayret olay evry de ele ayağa düştü iyiceVaycasıno salla kazam yapmıs crvrımsızmıs bonus talepte
Aga ev baya favoriymiş la ben de yazdım zaten tahirle konuşurken biraz tuzağa düşmüş ev ikinci yarı fark atacak gibiO kadar durdu son saniyey mi bekledi
32 sekmeVaycasıno salla kazam yapmıs crvrımsızmıs bonus talepte
3. Per fark atarsa son Per dep kazanır bence ama fark yüksek olursaAga ev baya favoriymiş la ben de yazdım zaten tahirle konuşurken biraz tuzağa düşmüş ev ikinci yarı fark atacak gibi
32 sekme
İki periyotu da ev alır artık son anda momentumu yakaladı içinden geçer ikinci yarı.3. Per fark atarsa son Per dep kazanır bence ama fark yüksek olursa
bu maçta nasıl ilk yarı gol cıkmaz arkadaş inanılır gibi değilHakan olsa dk 30 yazardı ama çok meşgul bugün
Çıkabilir bunlar 35den sonra bazen 2 tane bile çıkıyobu maçta nasıl ilk yarı gol cıkmaz arkadaş inanılır gibi değil