- 46,054
- 34,803
- 113
Ben onun ıcın mı gelmıyo dedım tahirYeter be yeter günde 10 defa bu adamı etiket ediyorsun adamin isleri vardır senin alacağın 500 lira için mi gelmiyor sanki foruma puaha
Ben onun ıcın mı gelmıyo dedım tahirYeter be yeter günde 10 defa bu adamı etiket ediyorsun adamin isleri vardır senin alacağın 500 lira için mi gelmiyor sanki foruma puaha
vnbflhlvlcnöbv yok ya yapmamda metin olsa yapardıPujjjjhhhahab korkulur sende
Erhan ben tahir degil bu arada ne için günlerdir etiket ediyorsun adami bi anlatsana pauahBen onun ıcın mı gelmıyo dedım tahir
Tahir mi. Yorgunluktan gözleri de görmüyoBen onun ıcın mı gelmıyo dedım tahir
Bende yapmamvnbflhlvlcnöbv yok ya yapmamda metin olsa yapardı
Bendim dün söylediğim herşeyi sen bugün söylüyorsun puahahaha bunuds dün söylemiştimKafayı yiyecem Hakan benden daha çok maaş alıyor
O sacmaladı 1 yukseltım bende sacmalamayıTahir mi. Yorgunluktan gözleri de görmüyo
Görmedim valla kanka mesajını 🤣Bendim dün söylediğim herşeyi sen bugün söylüyorsun puahahaha bunuds dün söylemiştim
Haknın suçu yok ki her rol yapanın on vermesnde problemToplu kağıda imza atıp başkana iletsek acaba hakan sinirsiz ban yermi
Tahir para kazandi o yuzden suan herkesi tahir olarak goruyor pauahTahir mi. Yorgunluktan gözleri de görmüyo
MkssjkşkssTahir para kazandi o yuzden suan herkesi tahir olarak goruyor pauah
Hakanın forumdan aldığı para, normal maaşının 3 katiymis dostumKafayı yiyecem Hakan benden daha çok maaş alıyor
Kac konuya girip açık açık dedim de yine millet odul verdiHaknın suçu yok ki her rol yapanın on vermesnde problem
İşssizHakanın forumdan aldığı para, normal maaşının 3 katiymis dostum
Emeklilik primlerini ödüyor o haldeİşssiz
Adamın 1 tane kavgası kufuru yok banı yok odagı bellı amacı gorevı bellı dısına cıkmıyo aslaKac konuya girip açık açık dedim de yine millet odul verdi