- 46,070
- 34,811
- 113
Bıkere soz verdı bole toplu 150k gelıcek 2 k senın dedı devlet parası ek odememı bseydı tarıh gelınce sordım sankı borcumuz mu var sorıyorsun dedı haklı borcu yok puahaGÜVENİLMEZSİN SEN REŞAT
Bıkere soz verdı bole toplu 150k gelıcek 2 k senın dedı devlet parası ek odememı bseydı tarıh gelınce sordım sankı borcumuz mu var sorıyorsun dedı haklı borcu yok puahaGÜVENİLMEZSİN SEN REŞAT
Kuzuyu kopardılar burda gıtmeden kuzu salih bu aradaOnlar cakaldi
Reşat yapmaz öyle bir şey demişse verirBıkere soz verdı bole toplu 150k gelıcek 2 k senın dedı devlet parası ek odememı bseydı tarıh gelınce sordım sankı borcumuz mu var sorıyorsun dedı haklı borcu yok puaha
Konuşmayım diyorum ama salihi dedesi mezardan cıksa 30k dolandıramaz 3-5k max @LosersKuzuyu kopardılar burda gıtmeden kuzu salih bu arada
Neyse helal ettım ben hakkımı kankam o benım olur ole seylerReşat yapmaz öyle bir şey demişse verir
Sen bu işi bırakMac 3 3 olursa tahir şok olur valla
Fotokopı cektıler adama ıkısı bırden 250 aldım gecen nasıl darlıyo alana kadar akıllanmısKonuşmayım diyorum ama salihi dedesi mezardan cıksa 30k dolandıramaz 3-5k max @Losers
12 k sapsap 20 küsür diğer haysiyet yoksunuKonuşmayım diyorum ama salihi dedesi mezardan cıksa 30k dolandıramaz 3-5k max @Losers
İnsanlar senin değerini bilmiyor burada metinim zamanla hepsi görecek biraz daha parasız kalsınlar namluyu birbirlerine doğrultsunlar senin değerini anlayacaklar kardeşimFotokopı cektıler adama ıkısı bırden 250 aldım gecen nasıl darlıyo alana kadar akıllanmıs
Puhhhhhhhhhhhahahbhbbbbhİnsanlar senin değerini bilmiyor burada metinim zamanla hepsi görecek biraz daha parasız kalsınlar namluyu birbirlerine doğrultsunlar senin değerini anlayacaklar kardeşim
Puaahahaha seninle beni yanına tatile çağırmıştı ege ısrarla hatırlıyon mu PLKGFDSLKGDFLKGFD12 k sapsap 20 küsür diğer haysiyet yoksunu
Aynen birde orda kayacaktı demek ki puahahhj suatuda çağırmıştıPuaahahaha seninle beni yanına tatile çağırmıştı ege ısrarla hatırlıyon mu PLKGFDSLKGDFLKGFD
Wonn5dk daha olsa yerdi. Başındaki hoca moca değil
Allah tan gitmek gibi bir hata yapmamissiniz donunuzu bile alirdi puaahPuaahahaha seninle beni yanına tatile çağırmıştı ege ısrarla hatırlıyon mu PLKGFDSLKGDFLKGFD