- 46,073
- 34,812
- 113
Millet WC ye gitmiyor o kodu alabilmek için
Wc gıdebılırsın20 freespinde 6 kere 2 balıkta kaldı ve ilk slotlarda 2 balığı attı arkadaş bu nasıl şerefsizliktir ya
Millet WC ye gitmiyor o kodu alabilmek için
Wc gıdebılırsın20 freespinde 6 kere 2 balıkta kaldı ve ilk slotlarda 2 balığı attı arkadaş bu nasıl şerefsizliktir ya
Gece 12 den sonra barrıos evlencektı daha gelmez algısıı mı yapalım puahahah foruma vurgub ıcın gerı dondu gelmezzzzSinyalinde beni ilgilendirmez malesef
6 hesapla aldık sabahtandır kaçsa ne olur daha 3-4 kod daha gelirWc gıdebılırsın
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Gece 12 den sonra barrıos evlencektı daha gelmez algısıı mı yapalım puahahah foruma vurgub ıcın gerı dondu gelmezzzz
En guzelı bonanza reıs6 hesapla aldık sabahtandır kaçsa ne olur daha 3-4 kod daha gelir
evette bu max olayları falan var ya bala göte belki denk gelir diye heves ediyoruz arada bi max vursakta 2 gün biz agalık yapsak burda bizimde egomuz tatmin olsa kötü mü olur yaniEn guzelı bonanza reıs
Sana kim agalık yaptı ki sen agalık yapcan pujahajevette bu max olayları falan var ya bala göte belki denk gelir diye heves ediyoruz arada bi max vursakta 2 gün biz agalık yapsak burda bizimde egomuz tatmin olsa kötü mü olur yani
Ödül avcısı diye boşa mı diyoruzHakan suan açık olan tüm konularda odul aldi millet kafayı yemiş yeminlen
Balıga fısıldayan adam olur konu baslıgıevette bu max olayları falan var ya bala göte belki denk gelir diye heves ediyoruz arada bi max vursakta 2 gün biz agalık yapsak burda bizimde egomuz tatmin olsa kötü mü olur yani
Adam heryerde karşımıza çıkıyor Hakan23cwHakan suan açık olan tüm konularda odul aldi millet kafayı yemiş yeminlen
PuahhahahaHakan suan açık olan tüm konularda odul aldi millet kafayı yemiş yeminlen
2 gün bizi peygamber ilan etsinler dimi kanka gfdlkghfdBalıga fısıldayan adam olur konu baslıgı
2 gun sonrada konuya gelırsın2 gün bizi peygamber ilan etsinler dimi kanka gfdlkghfd
Açılan tüm konularda var her konuyu aynı anda nasil takip ediyor hayret ediyorum artıkÖdül avcısı diye boşa mı diyoruz
Takip bişey değilde hepsimde ödüllerin ona verilmesi sorunAçılan tüm konularda var her konuyu aynı anda nasil takip ediyor hayret ediyorum artık
çakkal ettiler hiç sorma dayım gfgfdSana kim agalık yaptı ki sen agalık yapcan pujahaj
Etmiyo ki hiçbirini. Bi üstteki ne yazmışsa aynısını yazıyoAçılan tüm konularda var her konuyu aynı anda nasil takip ediyor hayret ediyorum artık
nutella sürecem ama o parmağa2 gun sonrada konuya gelırsın