- 11,348
- 13,416
- 113
nelerin altında kaldık tahirim paranın altında kalmak bizi bozmaz vesselamBu da sabah kendi hesabımdan almıştım sadece spor oynasak paranın altında kalacaz da slota düşüyoz aldığımızı veriyozEkli dosyayı görüntüle 932709
nelerin altında kaldık tahirim paranın altında kalmak bizi bozmaz vesselamBu da sabah kendi hesabımdan almıştım sadece spor oynasak paranın altında kalacaz da slota düşüyoz aldığımızı veriyozEkli dosyayı görüntüle 932709
Cahil misin kardeşim özel yazıyor kocaman puhhhhÖzel sorun nedir
İngiltere liginde bir mac vardi dakika 39 2 0 di ilk yari 2 3 bitti pauahFutbol sağı solu belli olmaz son düdük çalsın sonra konuşalım
Sence öder mi100 tl den 15 spın gates ne oder 6 k oder mı
Bu konuda özel denen birsey kalmadı ki pauhaCahil misin kardeşim özel yazıyor kocaman puhhhh
TebriklerBu da sabah kendi hesabımdan almıştım sadece spor oynasak paranın altında kalacaz da slota düşüyoz aldığımızı veriyozEkli dosyayı görüntüle 932709
Aga 100bet oyuna giriyo ortalama bi ödeme yapsa yeticek ödemiyor namussuzSlotun anasını ejderha kovalaın
500 e denenıdmıSence öder mi
Bana göre var valla puahjjhBu konuda özel denen birsey kalmadı ki pauha
Sma lı hastalara yardım gelir mi100 tl den 15 spın gates ne oder 6 k oder mı
Tekrarlamama gerek varmi agam sen bu sporu birak yol yakınken hsjdhdKim veriyor
100 betten 100 spin at Gates te x atmadigi sürece 6k ödemez x te zor atar oyuna hiç almaz100 tl den 15 spın gates ne oder 6 k oder mı
Çöp500 e denenıdmı
Gelmez uzun sureSma lı hastalara yardım gelir mi
Borcum yok birikim yapıcamGelmez uzun sure
Roll basarılı olursa 1 rolll daha acarım bolsansBorcum yok birikim yapıcam