- 17,188
- 16,104
- 113
Futbol da sevmiyorum onu aga eskiden bayiden hep 0 dan 1 oynardım ilk yarı zayıf takım 02cs tercihimdirSenin ilk yari 1 oyaman lazım di normalde puaha
Futbol da sevmiyorum onu aga eskiden bayiden hep 0 dan 1 oynardım ilk yarı zayıf takım 02cs tercihimdirSenin ilk yari 1 oyaman lazım di normalde puaha
Harbiden la iyi hatırlattın ben onu unutmuştum benim ordan 50 k gelcek param vardı yalan etti bizim kedici gideyim biraz yalanlarını yüzüne vurayımOooo 5 kısı 50k lıstesıııı gordun nu sen onu
Futbolun uzmanı benim bana danisabilirsin pauahFutbol da sevmiyorum onu aga eskiden bayiden hep 0 dan 1 oynardım ilk yarı zayıf takım 02cs tercihimdir
Sayende geldi tebrikler puaah2 0 tbrk
Bir fenerli olarak kasımpaşanın başındaki ölse üzülmem ama şunu unutma kanka rakibi galatasaray olsa kolay maç verirBu kasımpaşanın başında o dallamayla 3.lig takımını bile yenmesi bana göre süpriz malesef
Yalanmıdır kıHarbiden la iyi hatırlattın ben onu unutmuştum benim ordan 50 k gelcek param vardı yalan etti bizim kedici gideyim biraz yalanlarını yüzüne vurayım
Doğru evet. Gs gördü mü dayanamıyo hemen pantolonu indiriyo sjjdksksBir fenerli olarak kasımpaşanın başındaki ölse üzülmem ama şunu unutma kanka rakibi galatasaray olsa kolay maç verir
İnandıysan ben hakkımı sana devrediyorum bro bu kutlu davada yolun açık olsunYalanmıdır kı
Nasıl won la frbeet kuponunda erken sonuclanma mi var pauwh@tahir1603 wonn kardeş tebrik
Burdan maç verecekse zaten bahsi bırakalım hatta başkan forumu kapatsın evimize gidelim gfdhfdNasıl won la frbeet kuponunda erken sonuclanma mi var pauwh
@Barrios sende vardın 50 k alıcaklar lıstesındeİnandıysan ben hakkımı sana devrediyorum bro bu kutlu davada yolun açık olsun
Valla futbolun sagi solu belli olmaz dost yine son düdük çalsın ondan sonra konuşalımBurdan maç verecekse zaten bahsi bırakalım hatta başkan forumu kapatsın evimize gidelim gfdhfd
Yarın icraya vereyim de aklı başına gelsin başka türlü alamıcaz@Barrios sende vardın 50 k alıcaklar lıstesınde
Son düdük Çaldıktan sonra konuşacak ne kalıyor kardeşimValla futbolun sagi solu belli olmaz dost yine son düdük çalsın ondan sonra konuşalım
Ts ye 3 tane attı gümrük. 5dk da daha olsa puan alacaklardı ligin ilk yarısı. Kadıköyde Fenerbahçeye karşı taş gibi top oynadı. 3ü atsın paşa rahat olsunValla futbolun sagi solu belli olmaz dost yine son düdük çalsın ondan sonra konuşalım
Sonunda mantıklı bir cümle küreğini verde erhana bi dalıcam fırıncı kardeş glfkdlgşdfSon düdük Çaldıktan sonra konuşacak ne kalıyor kardeşim