2 sayfa tebrik mesajı atılacak tahire cahil cahil konuşma lütfen puahaSon düdük Çaldıktan sonra konuşacak ne kalıyor kardeşim
2 sayfa tebrik mesajı atılacak tahire cahil cahil konuşma lütfen puahaSon düdük Çaldıktan sonra konuşacak ne kalıyor kardeşim
Maalsef çoğunuz cahilmissiniz puahaSonunda mantıklı bir cümle küreğini verde erhana bi dalıcam fırıncı kardeş glfkdlgşdf
Ben pastacıyım ekmek yok bizedeSonunda mantıklı bir cümle küreğini verde erhana bi dalıcam fırıncı kardeş glfkdlgşdf
İyi dedin2 sayfa tebrik mesajı atılacak tahire cahil cahil konuşma lütfen puaha
Ekmek yoksa pasta yiyin demişler zatenBen pastacıyım ekmek yok bizede
Perşembe günü bu saatlerde bitiyor herşey2 sayfa tebrik mesajı atılacak tahire cahil cahil konuşma lütfen puaha
Lafontenden masallar puahaPerşembe günü bu saatlerde bitiyor herşey
Pastayı ben de yaparım kardeş biz de seni usta zannetmiştikBen pastacıyım ekmek yok bizede
Dun gecede şiir gibi oynadin puahwŞiir gibi oynamisim harbiden hshdhd
PısjjjhaPastayı ben de yaparım kardeş biz de seni usta zannetmiştik
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
4 olsun rahatlarız pauah
Yni kendi açımdan puhahhha özel sorunlardan bahsettim aw puhhLafontenden masallar puaha
Kim veriyor@Barrios sende vardın 50 k alıcaklar lıstesınde
Özel sorun nedirYni kendi açımdan puhahhha özel sorunlardan bahsettim aw puhh
Futbol sağı solu belli olmaz son düdük çalsın sonra konuşalım4 olsun rahatlarız pauah
Slotun anasını ejderha kovalaınBu da sabah kendi hesabımdan almıştım sadece spor oynasak paranın altında kalacaz da slota düşüyoz aldığımızı veriyozEkli dosyayı görüntüle 932709