- 1,084
- 368
- 83
ben de değişicem ciddiye alınmıyorumprofilimi değişsem mı zamanı geldi sanki
ben de değişicem ciddiye alınmıyorumprofilimi değişsem mı zamanı geldi sanki
Güzel bence arada yakınlaştırıp bakıyorum pauhaprofilimi değişsem mı zamanı geldi sanki
İzledim sürpriz oynamıştım gösterdi vermedi hayat her zamanki gibi konudaki aktif herkese kupon parası atacaktım nasip değilmiş sizin de şansınız yokmuşTop havada bitti maç fox soktu
Bunuda team world kazanırsa ne olacak aq hepsi 1/1 oluyorVar şerifler dünya karması
abaza2121Güzel bence arada yakınlaştırıp bakıyorum pauha
dolandırmazsın dimi benievlenelım mı
Mute yediğini görmedimSende konudaydin görmedin mi
Shell yine iş başında bütün rolling gelrse çekilişleri kitliyor bende sandım bir sürü çekiliş açılmış bayram ettim şnsıma shell kolay gelsinGüzel bence arada yakınlaştırıp bakıyorum pauha
Öyledirİzledim sürpriz oynamıştım gösterdi vermedi hayat her zamanki gibi konudaki aktif herkese kupon parası atacaktım nasip değilmiş sizin de şansınız yokmuş
Atip yediklerine bakacaklarBunuda team world kazanırsa ne olacak aq hepsi 1/1 oluyor
Abaza ile ne alakası var güzele bakmak sevaptır piahaabaza2121
Dostluk kazanırBunuda team world kazanırsa ne olacak aq hepsi 1/1 oluyor
ben senı bir yerlerden hatırlıyorum bro cold brew icerken benım bi sıkayet konuma yazmıştın sankıben de değişicem ciddiye alınmıyorum
yakalandıkben senı bir yerlerden hatırlıyorum bro cold brew icerken benım bi sıkayet konuma yazmıştın sankı
gelsin mi sıradakiAbaza ile ne alakası var güzele bakmak sevaptır piaha
Daha güzelse olurgelsin mi sıradaki
QWĞPEPQĞWEPOQWROPQEROPQW Patladım kanka napıuyon delırdın mıBRO WESTERN UNİON BRO GRANDE COLD BREW BRO ICE LATTE BRO KİNG BURGER BRO CHEESECAKE BRO
Shell burayı takip ediyor kardeşimShell yine iş başında bütün rolling gelrse çekilişleri kitliyor bende sandım bir sürü çekiliş açılmış bayram ettim şnsıma shell kolay gelsin