- 19,271
- 24,490
- 113
gördün mü yazdıgını burger cheesecake eklemısĞFDQEPĞRFPQWĞETGĞPRWHPĞĞPJPĞETKJPERTJĞPWĞPTGWPĞETPĞQWETPĞQWEDaha güzelse olur
gördün mü yazdıgını burger cheesecake eklemısĞFDQEPĞRFPQWĞETGĞPRWHPĞĞPJPĞETKJPERTJĞPWĞPTGWPĞETPĞQWETPĞQWEDaha güzelse olur
ZİRAAT BANKASI HEMŞO KAÇAK ÇAY HEMŞO URFANKEBABI HEMŞO KÜNEFE HEMŞOBRO WESTERN UNİON BRO GRANDE COLD BREW BRO ICE LATTE BRO KİNG BURGER BRO CHEESECAKE BRO
Puahjhgördün mü yazdıgını burger cheesecake eklemısĞFDQEPĞRFPQWĞETGĞPRWHPĞĞPJPĞETKJPERTJĞPWĞPTGWPĞETPĞQWETPĞQWE
Bende kopyala yapıştır yapıp bnde yazdimgördün mü yazdıgını burger cheesecake eklemısĞFDQEPĞRFPQWĞETGĞPRWHPĞĞPJPĞETKJPERTJĞPWĞPTGWPĞETPĞQWETPĞQWE
king burger puahashdashdahsdahsBRO WESTERN UNİON BRO GRANDE COLD BREW BRO ICE LATTE BRO KİNG BURGER BRO CHEESECAKE BRO
Bol şans broBol şans herkes bütçesine göre oynasın
Gözlerim kanadıBol şans herkes bütçesine göre oynasın
Ptt birinci lig mi kardeşim burası all starın bi ağırlığı vardı içine etmişlerAtip yediklerine bakacaklar
Sıkıldım napimQWĞPEPQĞWEPOQWROPQEROPQW Patladım kanka napıuyon delırdın mı
Senin kupon ne oldu broBol şans bro
bildigin tüm markaları yazsaydın starbucks mcdonalds burger kıng mcvities ülkerZİRAAT BANKASI HEMŞO KAÇAK ÇAY HEMŞO URFANKEBABI HEMŞO KÜNEFE HEMŞO
herkes kendine yakışanı yapar dimi ustaBol şans herkes bütçesine göre oynasın
Lkşkkskoeoe caps look olunca cesaret edemedim puajjbildigin tüm markaları yazsaydın starbucks mcdonalds burger kıng mcvities ülker
Asist ribaund başka yok garibandaPtt birinci lig mi kardeşim burası all starın bi ağırlığı vardı içine etmişler
Alperen garibim sayı bile atamamış
kral benim demiş yineBol şans herkes bütçesine göre oynasın
Daha var 1 saatSenin kupon ne oldu bro
Ben şimdiye mac bitmiştir diyordum bir saat mi varDaha var 1 saat
Evet pushajaBen şimdiye mac bitmiştir diyordum bir saat mi var
gelirse @makina123 e ekstra nane şuruplu spanish latteDaha var 1 saat