- 1,086
- 368
- 83
dostum bugün lüks menünü yedin miee sorun neymiş
dostum bugün lüks menünü yedin miee sorun neymiş
Banlaniyiim sonra dimi yakışmadıKonu ac
Hayırdostum bugün lüks menünü yedin mi
Ne alaka la niye banlanasınBanlaniyiim sonra dimi yakışmadı
gokay atamamış mı bi 5k o kadar para basıyor kaç gündür önceden destek cıktıysa?Parası yokken destek çıkmış o ona çıkmmıs gibi bişey
Yok la niye banlanasin yarın gün içinde konu ac tesbihin resmini cek burda herseyden anlayan insanlar var sana yardımcı olurlarBanlaniyiim sonra dimi yakışmadı
Biri gelcek para pul konuşcak diğeri alırım dicek alışverişe döncek iş sonra biri başkasina sallicak metin şikayet edicek herkss banNe alaka la niye banlanasın
Tam bilmiyorum bende meseleyi hemen silindi mesajlrıgokay atamamış mı bi 5k o kadar para basıyor kaç gündür önceden destek cıktıysa?
trileçe yedik çift köfteli burgerimizi kaymaklı ekmek kadayıfımızı yedık bugünlük pek bir numara yokdostum bugün lüks menünü yedin mi
Senle alakası yok onun bişey olmazBiri gelcek para pul konuşcak diğeri alırım dicek alışverişe döncek iş sonra biri başkasina sallicak metin şikayet edicek herkss ban
4-5 k piyasası var bazılarınınYok la niye banlanasin yarın gün içinde konu ac tesbihin resmini cek burda herseyden anlayan insanlar var sana yardımcı olurlar
Negatifi çeken yapım varSenle alakası yok onun bişey olmaz
ben sana özeniyorum.trileçe yedik çift köfteli burgerimizi kaymaklı ekmek kadayıfımızı yedık bugünlük pek bir numara yok
Cloversla tatli sohbetlerNe alaka la niye banlanasın
Tesbihi görmeden birşey denmez 5 milyonlukta tesbih bar4-5 k piyasası var bazılarının
PujjajaCloversla tatli sohbetler
Tommy ile tespih zamanı
niye puahhashashaahsben sana özeniyorum.
Uzun yazma puahah yiniye puahhashashaahs
sen lucifer michaelson gibi bişeysin bence yaşantı olarakniye puahhashashaahs