- 30,260
- 30,275
- 113
3-2Ama bu maç 2-2 biter gibi bida ohlatmazsa
3-2Ama bu maç 2-2 biter gibi bida ohlatmazsa
16 saatte ödememesti en son havale20 dakkaya hesabında holiyi başkalarıyla karıştırma. Detaylar için dm.
Bro bro pauah@makina123 senın rangers attı bro
Sus uğursuz bu 20 dakkada gelcek16 saatte ödememesti en son havale
1-3 olsa 4-3 yazcsn yani o iş
atsa ne olcak ander yatırdı metom@makina123 senın rangers attı bro
Ahmet 3 de birini dağıtmış onu da göremedim etiket gelmeyince gözler buğulu goruyor nabarsinIste görmediğin daha iyi olmuş o zman pauha
Üstüne alınma sen dost rahatına bak👍Çoğul konusma bir daha yamyamlar diye destek var orda ona sor kardeşim
AtımSıkıntı yok kanka tek çekim yapan eşref değil. Biz de çok çekim yaptık. Kafana ne takıldıysa sorabilirsin. Detaylar için dm.
Ahmet benide sevmiyor herhal ama ben kazanirsam ilk seni görürüm zaten pekte kimsemiz kalmadi dun doktora is atıyorum bana atanlara veriyorum dedi gecen sene al ver yaptığım kişiydi forum garipAhmet 3 de birini dağıtmış onu da göremedim etiket gelmeyince gözler buğulu goruyor nabarsin
Hayır brobeyler betcoda cekim engeli mi var suan
Bana da öyle dedi 2 gündür 5 parasızız pujahajAhmet benide sevmiyor herhal ama ben kazanirsam ilk seni görürüm zaten pekte kimsemiz kalmadi dun doktora is atıyorum bana atanlara veriyorum dedi gecen sene al ver yaptığım kişiydi forum garip
Sorsana senin cebine bişe kaldı mı paradan diyeAhmet 3 de birini dağıtmış onu da göremedim etiket gelmeyince gözler buğulu goruyor nabarsin
Suan tahır haklı cunku ozel oranı geldı cvb verme puahahSorsana senin cebine bişe kaldı mı paradan diye
Birde şey var mesele o 1k attı sen 500 attın ama onu atılmış olaraktan görmüyor daha az olduğu için ama bilmiyor ki o 10k kazanıp 1k attı sen 1k kazanıp 500 attınAhmet benide sevmiyor herhal ama ben kazanirsam ilk seni görürüm zaten pekte kimsemiz kalmadi dun doktora is atıyorum bana atanlara veriyorum dedi gecen sene al ver yaptığım kişiydi forum garip
vanobet kara listeye eklendi sponsorluk bitirildi ana bacı küfür edildi gruptan attılar 😂Hayır bro
Herkes bu karakterde mi senceSuan tahır haklı cunku ozel oranı geldı cvb verme puahah
Sevilmiyoruz nabarsin kankaAhmet benide sevmiyor herhal ama ben kazanirsam ilk seni görürüm zaten pekte kimsemiz kalmadi dun doktora is atıyorum bana atanlara veriyorum dedi gecen sene al ver yaptığım kişiydi forum garip
Tahir 300k kazansın bana 100 atmasın hiç önemli değil. Tahirle aramda para yüzünden sorun çıkmazSuan tahır haklı cunku ozel oranı geldı cvb verme puahah