- 30,260
- 30,275
- 113
Skor o zaten sabitBaşaksehır sansı olsa 3 1 di şimdi 10 dk da
Skor o zaten sabitBaşaksehır sansı olsa 3 1 di şimdi 10 dk da
Sıkıntı yok kanka tek çekim yapan eşref değil. Biz de çok çekim yaptık. Kafana ne takıldıysa sorabilirsin. Detaylar için dm.Knka o adam çekim yaptı ya ondan ozeldn sorucktm bir kac soru ama burdaki yamyamlar keni gibi sandı benide sorun yok 😊
Kardeşim o skor Gs juve maçının skoru
Döneriz kardeşimLa bende buraya kupon attim gelen kazanç 700 liraydı atarim kuponu zaten paramız olsa senden gizlemeyiz onuda bjk kornere bastim 0 korner zaten bana son dönemde kac defa odul attin ben sana dönemedim olduğunda dönerim mutlaka
Yok bu maçın Sabah Kayseri'yi bildik şimdi bunuKardeşim o skor Gs juve maçının skoru
Kuponda buydu dedim biraz mutlu edeyim kendimi pahahaDöneriz kardeşim
Tamam ağlama gelcek başakşehirin golü var daha.Gelmeden gelmiyor 2 tane daha kaçtı yok böyle bisi hshdd
Yav sana bisi diyen yokki bana niye atmadın diyen mi var ben o bana şu kadar attı ben bu kadar attım hesqbini bırakalı çok oldu 2.etapta sizler varsınız yine ödül dağıtımı içinLa bende buraya kupon attim gelen kazanç 700 liraydı atarim kuponu zaten paramız olsa senden gizlemeyiz onuda bjk kornere bastim 0 korner zaten bana son dönemde kac defa odul attin ben sana dönemedim olduğunda dönerim mutlaka
İyi tutmus ama helalKuponda buydu dedim biraz mutlu edeyim kendimi pahaha
Yok konuda kupon paylastim insan ister istemez bu adam kazanmış der ayip olur ortada kazanc yok ama yanlış anlasilma olmasin diye konustumYav sana bisi diyen yokki bana niye atmadın diyen mi var ben o bana şu kadar attı ben bu kadar attım hesqbini bırakalı çok oldu 2.etapta sizler varsınız yine ödül dağıtımı için
BJK sapladı demek ki 3-2 bitecekLa bende buraya kupon attim gelen kazanç 700 liraydı atarim kuponu zaten paramız olsa senden gizlemeyiz onuda bjk kornere bastim 0 korner zaten bana son dönemde kac defa odul attin ben sana dönemedim olduğunda dönerim mutlaka
Goool 1-2Yok konuda kupon paylastim insan ister istemez bu adam kazanmış der ayip olur ortada kazanc yok ama yanlış anlasilma olmasin diye konustum
100 lira frbet kuponuydu salladım 20 saniye sonra gol oldu puahaİyi tutmus ama helal
Bu ne bjk düşmanlığı birader 😄BJK sapladı demek ki 3-2 bitecek