Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Losers

BRO WESTERN UNİON BRO GRANDE COLD BREW BRO ICE LAT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,260
30,275
113
La bende buraya kupon attim gelen kazanç 700 liraydı atarim kuponu zaten paramız olsa senden gizlemeyiz onuda bjk kornere bastim 0 korner zaten bana son dönemde kac defa odul attin ben sana dönemedim olduğunda dönerim mutlaka
Döneriz kardeşim

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,116
14,826
113
La bende buraya kupon attim gelen kazanç 700 liraydı atarim kuponu zaten paramız olsa senden gizlemeyiz onuda bjk kornere bastim 0 korner zaten bana son dönemde kac defa odul attin ben sana dönemedim olduğunda dönerim mutlaka
Yav sana bisi diyen yokki bana niye atmadın diyen mi var ben o bana şu kadar attı ben bu kadar attım hesqbini bırakalı çok oldu 2.etapta sizler varsınız yine ödül dağıtımı için

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,175
42,729
113
Yav sana bisi diyen yokki bana niye atmadın diyen mi var ben o bana şu kadar attı ben bu kadar attım hesqbini bırakalı çok oldu 2.etapta sizler varsınız yine ödül dağıtımı için
Yok konuda kupon paylastim insan ister istemez bu adam kazanmış der ayip olur ortada kazanc yok ama yanlış anlasilma olmasin diye konustum

Losers

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,260
30,275
113
BJK sapladı demek ki 3-2 bitecek

Losers

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,260
30,275
113
Tebrikler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...