- 30,260
- 30,275
- 113
Bende diğer siteye yaptım öyle benimkinevanobet kara listeye eklendi sponsorluk bitirildi ana bacı küfür edildi gruptan attılar 😂
Bende diğer siteye yaptım öyle benimkinevanobet kara listeye eklendi sponsorluk bitirildi ana bacı küfür edildi gruptan attılar 😂
Makarasına soluyorum germe ortalıgıHerkes bu karakterde mi sence
Aynen ole çok güzel konuştun harbiden pauahBirde şey var mesele o 1k attı sen 500 attın ama onu atılmış olaraktan görmüyor daha az olduğu için ama bilmiyor ki o 10k kazanıp 1k attı sen 1k kazanıp 500 attın
Makarna mı onu bile almıyorux şuanMakarasına soluyorum germe ortalıgı
Kalmamıştır bisi demedim bastığın para da kaybettiğin para da senin paran bana at ne zaman dedim ben sanaSorsana senin cebine bişe kaldı mı paradan diye
Daha kim seni sevecek la gözün doysun pauahSevilmiyoruz nabarsin kanka
Tahırden gelsın atcam sana kardesımMakarna mı onu bile almıyorux şuan
Önemli olan gelmeden atmanTahırden gelsın atcam sana kardesım
Yoktan var eden kımdırÖnemli olan gelmeden atman
olay ne western union cold brew grande bro ?Kalmamıştır bisi demedim bastığın para da kaybettiğin para da senin paran bana at ne zaman dedim ben sana
Ya rabYoktan var eden kımdır
Demedin. Demene gerek yok zaten kanka olsa atarım. Aldığım para 3 5 lira. Allana bşle atamadım o kadar hızlı eridi gitti yani onu diyorumKalmamıştır bisi demedim bastığın para da kaybettiğin para da senin paran bana at ne zaman dedim ben sana
İngilizce bilmiyorum Türkçe konusurmusun lutfenolay ne western union cold brew grande bro ?
Aşk gözü kör ederOrkun alev aldı turkiye liginde açık ara en iyi ortasaha oyuncusu açık ve net
o sırada torreira 😎😎😎Orkun alev aldı turkiye liginde açık ara en iyi ortasaha oyuncusu açık ve net
300k kazansam sana 3k atarım düşman miyiz be kardeşim öyle kuru sıkıp sana 50k atarım dicek halim de yokTahir 300k kazansın bana 100 atmasın hiç önemli değil. Tahirle aramda para yüzünden sorun çıkmaz
Bildiği İngilizce kelimeleri yazmış işte kahve ismi banka ismi puhhh anlamı yokİngilizce bilmiyorum Türkçe konusurmusun lutfen
no caramel latte grande bro artık starbucks dili konusulacak broİngilizce bilmiyorum Türkçe konusurmusun lutfen
Bacaksiz mi la güldürme beni Allah aşkınao sırada torreira 😎😎😎