- 14,652
- 13,033
- 113
Won be won
2 tane attı iy100 lira frbet kuponuydu salladım 20 saniye sonra gol oldu puaha
Hiçbirini görmedim valla Ahmet te kazanmış onun da kuponunu dahi görmedim doğrudur kankaYok konuda kupon paylastim insan ister istemez bu adam kazanmış der ayip olur ortada kazanc yok ama yanlış anlasilma olmasin diye konustum
Ben çıktım besiktasim geri donusunu tamamladı helall pauhaGoool 1-2
3-2@Losers kardeşim bida skor verme lütfen
Ne dedim sana daha Beşiktaşın golü var demedim mi der demez attı öngörü desen var. Tebrikler.Hiçbirini görmedim valla Ahmet te kazanmış onun da kuponunu dahi görmedim doğrudur kanka
@Losers2-2 bjk biter.
Asiste bak asiste OhhhghhhhBen çıktım besiktasim geri donusunu tamamladı helall pauha
Kazandık@tahir1603 tebrıkler
1 den sonra yari bahsi kapandı zaten2 tane attı iy
2 mac 2 gol 1 asist harbi süper topçu almışızAsiste bak asiste Ohhhghhhh
Sağol kankam 3 gün sonra gelir bunun çekimi anca bir sürü insan bekliyoNe dedim sana daha Beşiktaşın golü var demedim mi der demez attı öngörü desen var. Tebrikler.
@Erhan2121 oauahhaha
Iste görmediğin daha iyi olmuş o zman pauhaHiçbirini görmedim valla Ahmet te kazanmış onun da kuponunu dahi görmedim doğrudur kanka
20 dakkaya hesabında holiyi başkalarıyla karıştırma. Detaylar için dm.Sağol kankam 3 gün sonra gelir bunun çekimi anca bir sürü insan bekliyo
Ama bu maç 2-2 biter gibi bida ohlatmazsa2 mac 2 gol 1 asist harbi süper topçu almışız