- 57,155
- 31,744
- 113
Ah meto zamanlamayı ayarlasan raporlasan şimdi sendeydi neyseBugunde hakkım yendı
Ah meto zamanlamayı ayarlasan raporlasan şimdi sendeydi neyseBugunde hakkım yendı
Dostumuzı raporlamayızAh meto zamanlamayı ayarlasan raporlasan şimdi sendeydi neyse
Puahahahah aklımdan geçeni yazdınAh meto zamanlamayı ayarlasan raporlasan şimdi sendeydi neyse
Teşekkürler hem seyhama hem bana demi puajaja@Losers kaptın bro sivri zekanla tebrikler
Kaç para la değecek bise işe no varBetgardan yine arama geldi ne ismim var adamlar isme özel diyo no yok mkee
En yakın benim hiç tahminde bulunmadımBak hiç böyle dusunmemistim
Değecek mesaj atKaç para la değecek bise işe no var
Napıyosun cannEn yakın benim hiç tahminde bulunmadım
Raporlamadıysa beni şuramdan vursunlar ama sonuç alamamıştır 😂Ah meto zamanlamayı ayarlasan raporlasan şimdi sendeydi neyse
Ortada cukka varken kurallar katıdırDostumuzı raporlamayız
Önce sen😂😂Değecek mesaj at
Tesekkurler canım sen nasilsinnNapıyosun cann
Mantığı boşver kardeşim hakkımız yenmesn diye02 ç Kayseri ye 150 TL basıp 250 mi alsın mantıksız gaysrili
Kayseriliyüm ayrıca @GOKAYBET te Kayserispor sayesinde kazandı buda bi adım öndeyim demek02 ç Kayseri ye 150 TL basıp 250 mi alsın mantıksız gaysrili
Bu işler böyledir kankaa zamanında yatır çek için para isterler onuda 10 saat sonra verirler kırk takla ile şimdide Show yaparlar insanoğlu böyledir..Eyyy para sen nelere kadirsinnn
Para insanoğlunu bozarBu işler böyledir kankaa zamanında yatır çek için para isterler onuda 10 saat sonra verirler kırk takla ile şimdide Show yaparlar insanoğlu böyledir..
Bana bi liran nasip olmadı ne güzel burnumdan getirirdin şimdi ah be taylanımBu işler böyledir kankaa zamanında yatır çek için para isterler onuda 10 saat sonra verirler kırk takla ile şimdide Show yaparlar insanoğlu böyledir..