- 31,450
- 31,654
- 113
3.1 Başakşehir alırUfak bi bilgi geldi derin tayfadan başakşehir maçı 2-2 bitcekmiş bilginize
3.1 Başakşehir alırUfak bi bilgi geldi derin tayfadan başakşehir maçı 2-2 bitcekmiş bilginize
Nuri sergen i nakavt edemez sergende nuriyi.3.1 Başakşehir alır
Para insanoğlunu bozmaz içindeki bozukluğu biraz erken ortaya çıkarır tahirimPara insanoğlunu bozar
1 saattir sinyal yapıyorum hknın işi çok zormuş la sormaPara insanoğlunu bozar
Büyük para olcak KG vurup geççen tertemiz3.1 Başakşehir alır
Gerçek karakteri yansıtırPara insanoğlunu bozmaz içindeki bozukluğu biraz erken ortaya çıkarır tahirim
Aynen ama işteBüyük para olcak KG vurup geççen tertemiz
Puahahahs hiç sorma la ne zor iş awk ama becerirsen iyi iş ejsjd1 saattir sinyal yapıyorum hknın işi çok zormuş la sorma
Başkası dese basmistim etiketi de hhshsd1 saattir sinyal yapıyorum hknın işi çok zormuş la sorma
Aşırı zor aşırıPuahahahs hiç sorma la ne zor iş awk ama becerirsen iyi iş ejsjd
Show yapıyor diyen adam slotta aldığı 3 kuruşun hepsini foruma reklam eden adam fena bir ironi var buradaBu işler böyledir kankaa zamanında yatır çek için para isterler onuda 10 saat sonra verirler kırk takla ile şimdide Show yaparlar insanoğlu böyledir..
Eyvallah kardeşim puajahaj seviliyon puahajajBaşkası dese basmistim etiketi de hhshsd
Kim la ben mi burundan getiriyorum 😂 ben gerçekleri söylerim kanka lafım buradakilere değil okumuştur onu ilgilendiren şahıs.Bana bi liran nasip olmadı ne güzel burnumdan getirirdin şimdi ah be taylanım
Günün sözü helalGeldiğiniz yeri ve size iyilik yapanları unutmayın. Kim ne kazanıyosa kazansın bana giren çıkan yok
Para beni değiştirmez dünyanın en büyük yalanıdır para konuşturur elbise yürüttürur kardeşimPara insanoğlunu bozmaz içindeki bozukluğu biraz erken ortaya çıkarır tahirim
Bu söz dedene aitti yanlış hatırlamıyorsamPara beni değiştirmez dünyanın en büyük yalanıdır para konuşturur elbise yürüttürur kardeşim