- 11,348
- 13,416
- 113
Konu kapanır dost bu toplara girmeyin gerwk yokShow yapıyor diyen adam slotta aldığı 3 kuruşun hepsini foruma reklam eden adam fena bir ironi var burada
Konu kapanır dost bu toplara girmeyin gerwk yokShow yapıyor diyen adam slotta aldığı 3 kuruşun hepsini foruma reklam eden adam fena bir ironi var burada
İlk sallayan kim baksana dostum ben bu arkadaşa 6 aydır emoji atmadım selam bile vermemKonu kapanır dost toplara girmeyin gerwk yok
Biliyorum la takılıyorum emnanddnKim la ben mi burundan getiriyorum 😂 ben gerçekleri söylerim kanka lafım buradakilere değil okumuştur onu ilgilendiren şahıs.
Kanka tabi ki sen haklısın o haksız (DM YAKAR BELKİ)İlk sallayan kim baksana dostum ben bu arkadaşa 6 aydır emoji atmadım selam bile vermem
İftira mi senin şimdi şuraya DM atıp para istediğin konuşmayı ve sonrasında devam eden konuşmayı atsam verebilecek cevabın olabilir mi acaba neyse bak keyfine lafı üstüne direk çektin zaten ne olduğunu kendinde biliyorsun 😂İftira attığın günleri çabuk unuttun haylan yüzüne bile bakmıyorum lan tek selam vermedim sana 6 aydır gelip salça oluyorsun yoluna bak dostum
Ahahahahahah kötü niyetinin ekmeğini yersin dost sana slotunda başarılar bana emoji de atma mesaj da atma alıntı da yapma hakkımda da konuşmaİftira mi senin şimdi şuraya DM atıp para istediğin konuşmayı ve sonrasında devam eden konuşmayı atsam verebilecek cevabın olabilir mi acaba neyse bak keyfine lafı üstüne direk çektin zaten ne olduğunu kendinde biliyorsun 😂
Beylerrrr burda bildiren çok oluyor sakin olunYa bir duurn arkadas daimon konuda ban mi yemek istiyorsunuz
@Metings1905 rapor atmışYa bir duurn arkadas daimon konuda ban mi yemek istiyorsunuz
Adamı Forum üyesi olarak saymıyorum görmezden geliyorum 6 aydır gelmiş bana burada gönderme yapıyor aklınca eğer müdahil olmaksa amacın yanından ayrılmam seninBravo yine konuyu kapattıracaksınız
Ben seni alıntı yapmadım alıntıyı sen yaptın ben ortaya konuştum oltaya gelen sensin.Ahahahahahah kötü niyetinin ekmeğini yersin dost sana slotunda başarılar bana emoji de atma mesaj da atma alıntı da yapma hakkımda da konuşma
Çoktan bildirmişler is isten gectiBeylerrrr burda bildiren çok oluyor sakin olun
Metin takipteBeylerrrr burda bildiren çok oluyor sakin olun
Bi konu açta bjk maçını takip edelim hahhgMetin takipte
İyi forumlar falan deyip sıyrılmak yok çocuk gibi laf sallıyorsun kaç yaşına gelmişsin çocuk çocuk laflar git slotunu oyna birader ben yokum gibi davran benim yaptığım gibiBen seni alıntı yapmadım alıntıyı sen yaptın ben ortaya konuştum oltaya gelen sensin.
Yarası olan gocunur lafının vucud bulmuş halisin iyi forumlar.
Al gardını sira bizdeArkadaş bu konuda neden hep tartışma çıkıyor kumarında awk paranında awk sürekli kendimizi birbirimizi boğazlamış buluyoruz
Ya iki fakir ne kavga edecez tahirim senle çok çok bi izmarit bulur birer fırt çekeriz kardeş kardeş djnsndnabdAl gardını sira bizde
Gelirse sen açarsın bosverBi konu açta bjk maçını takip edelim hahhg
Ben Tahir ile konuşurken birdenbire lafı üstüne çekip konuşmaya başladı o kadar insan niye cevap vermedi birtek o verdi benim suçum yok valla 😂Arkadaş bu konuda neden hep tartışma çıkıyor kumarında awk paranında awk sürekli kendimizi birbirimizi boğazlamış buluyoruz