Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,124
15,254
113
İftira attığın günleri çabuk unuttun haylan yüzüne bile bakmıyorum lan tek selam vermedim sana 6 aydır gelip salça oluyorsun yoluna bak dostum
İftira mi senin şimdi şuraya DM atıp para istediğin konuşmayı ve sonrasında devam eden konuşmayı atsam verebilecek cevabın olabilir mi acaba neyse bak keyfine lafı üstüne direk çektin zaten ne olduğunu kendinde biliyorsun 😂

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,786
7,896
113
İftira mi senin şimdi şuraya DM atıp para istediğin konuşmayı ve sonrasında devam eden konuşmayı atsam verebilecek cevabın olabilir mi acaba neyse bak keyfine lafı üstüne direk çektin zaten ne olduğunu kendinde biliyorsun 😂
Ahahahahahah kötü niyetinin ekmeğini yersin dost sana slotunda başarılar bana emoji de atma mesaj da atma alıntı da yapma hakkımda da konuşma

TestoHaylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,124
15,254
113
Ahahahahahah kötü niyetinin ekmeğini yersin dost sana slotunda başarılar bana emoji de atma mesaj da atma alıntı da yapma hakkımda da konuşma
Ben seni alıntı yapmadım alıntıyı sen yaptın ben ortaya konuştum oltaya gelen sensin.
Yarası olan gocunur lafının vucud bulmuş halisin iyi forumlar.

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,786
7,896
113
Ben seni alıntı yapmadım alıntıyı sen yaptın ben ortaya konuştum oltaya gelen sensin.
Yarası olan gocunur lafının vucud bulmuş halisin iyi forumlar.
İyi forumlar falan deyip sıyrılmak yok çocuk gibi laf sallıyorsun kaç yaşına gelmişsin çocuk çocuk laflar git slotunu oyna birader ben yokum gibi davran benim yaptığım gibi

TestoHaylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,124
15,254
113
Arkadaş bu konuda neden hep tartışma çıkıyor kumarında awk paranında awk sürekli kendimizi birbirimizi boğazlamış buluyoruz
Ben Tahir ile konuşurken birdenbire lafı üstüne çekip konuşmaya başladı o kadar insan niye cevap vermedi birtek o verdi benim suçum yok valla 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...