Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,516
1,510
113
Ayıp gerçekten 5 yaşındaki çocuk bile yapmaz şu hareketleri kim olursa olsun bir insanın üstüne gidersen o insandan korkarsın gerçekten adam ne yazsa herkes bi olumsuz cevap peşinde doğal olarak oda öyle devam ediyor , bazen banada sert yapar gülücük atarım geçerim onunda yapısı o birşey demiyorum yapılan yanlış sadece yorumları şikayet etmek nedir ortada çok büyük küfür olmadığı sürece
Şurada birbirinin üstüne yürüyen kavga eden herkes birbirini zaten çekemiyor ve korkuyor, normal.

Losers

BRO WESTERN UNİON BRO GRANDE COLD BREW BRO ICE LAT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,260
30,275
113
Ayıp gerçekten 5 yaşındaki çocuk bile yapmaz şu hareketleri kim olursa olsun bir insanın üstüne gidersen o insandan korkarsın gerçekten adam ne yazsa herkes bi olumsuz cevap peşinde doğal olarak oda öyle devam ediyor , bazen banada sert yapar gülücük atarım geçerim onunda yapısı o birşey demiyorum yapılan yanlış sadece yorumları şikayet etmek nedir ortada çok büyük küfür olmadığı sürece
Cımbızla seçip şikayet ediyorlar

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,675
14,691
113
Şurada birbirinin üstüne yürüyen kavga eden herkes birbirini zaten çekemiyor ve korkuyor, normal.
Halbuki hepimiz aynıyız , parası olan olmayana üstünlük kurma peşinde yada kendini mahallede ağır abi zanneden forumdada ağır abi olma peşinde neyse kapatalım konuyu

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,516
1,510
113
Valla Reis adamlar neler sayıp neler istiyor. Tommynin lafı cımbızla çekilip şikayet edilmiş size.
Mesela şu dm den herkesten para isteyen çocuk artık banlanmalı, adam hala forumda geziyor bir konuda gördüm yine milletten istemiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...