söz verdinyaw kanka ne 45 lirası başıma bela oldun puuauaahahahs
söz verdinyaw kanka ne 45 lirası başıma bela oldun puuauaahahahs
Kalkmıs demek ki 3 günlükmüş bugün 3. GündüBanı görünmüyor reis.. 🧐
Yazdiklarnin farkında değilmisin sen yönetim ne alaka simdi deMünakaşa dediği bu mu?
20 veryaw kanka ne 45 lirası başıma bela oldun puuauaahahahs
2 Gün banlısın üslubunu değiştirirsen sevinirim..Reis siz iyi misiniiz cidden ? Kimle münakaşa ettim ben şimdi saçma sapan bana yükleniyosunuz sürekli
Münaşaka istemiyoruz yapacaksmız da lütfen böyle mimlenmiş bir konuda yapmayalım shshhsYazdiklarnin farkında değilmisin sen yönetim ne alaka simdi de
atarim yakında paramız yoksöz verdin![]()
Gereksiz insan dolu.Hasta mısınız beyler 2 fikir beyan edemeyecek miyiz adamı niye şikayet ettiniz yok yere banlattınız konudan
Tomy özür diliyor reis bir daha bu şekildeForumun huzurunu bozmak yasak.. 🧐
Tomy özür diliyor sizden bir daha bu şekilde konusmicam dedi bu seferlik bani actirsaniz adamin soz bir daha bu şekilde davranışların içinde bulunmayacagini beyan etti2 Gün banlısın üslubunu değiştirirsen sevinirim..
günaydın doktor güne hızlı başlamışsınEfes maçına 49 alt oynadım gerilim filmi geçti ilk periyod. Tam 49 da bitirdiler
Hayatına renk gelmiş daktırrrEfes maçına 49 alt oynadım gerilim filmi geçti ilk periyod. Tam 49 da bitirdiler
He bu sürekli yaziyor banaŞu düştüğü duruma bak
Allah akıl fikir versin
Bende 48 almıştım çünküEfes maçına 49 alt oynadım gerilim filmi geçti ilk periyod. Tam 49 da bitirdiler
Benden yazacam sana darlicam seni.He bu sürekli yaziyor bana![]()
Alt mıBende 48 almıştım çünkü![]()