- 122,222
- 88,958
- 113
🧐Konudan banlansa Forum ne alaka
🧐Konudan banlansa Forum ne alaka
Şurada birbirinin üstüne yürüyen kavga eden herkes birbirini zaten çekemiyor ve korkuyor, normal.Ayıp gerçekten 5 yaşındaki çocuk bile yapmaz şu hareketleri kim olursa olsun bir insanın üstüne gidersen o insandan korkarsın gerçekten adam ne yazsa herkes bi olumsuz cevap peşinde doğal olarak oda öyle devam ediyor , bazen banada sert yapar gülücük atarım geçerim onunda yapısı o birşey demiyorum yapılan yanlış sadece yorumları şikayet etmek nedir ortada çok büyük küfür olmadığı sürece
Cımbızla seçip şikayet ediyorlarAyıp gerçekten 5 yaşındaki çocuk bile yapmaz şu hareketleri kim olursa olsun bir insanın üstüne gidersen o insandan korkarsın gerçekten adam ne yazsa herkes bi olumsuz cevap peşinde doğal olarak oda öyle devam ediyor , bazen banada sert yapar gülücük atarım geçerim onunda yapısı o birşey demiyorum yapılan yanlış sadece yorumları şikayet etmek nedir ortada çok büyük küfür olmadığı sürece
Sorma ya reis benim de başıma geçenlerde bir arkadaş dadandı sırf sinir etmek için her yazdığımı şikayet ediyordu var öyleleriCımbızla seçip şikayet ediyorlar
Bir daha bu konular hakkında konuşmayacakmus bu seferlik kaldırsan olmzmı reis bizde kefiliz arkadaşa yanlıs anlaşıldı kendisi
Konudan mı ban yedi forumdan mı reis
Hepimizi banlaticaklarCımbızla seçip şikayet ediyorlar
ForumdanKonudan mı ban yedi forumdan mı reis
Valla Reis adamlar neler sayıp neler istiyor. Tommynin lafı cımbızla çekilip şikayet edilmiş size.
Dikkatli olmalıyızHepimizi banlaticaklar![]()
Adminim laf size degildi aslinda söylem yanlis oldu sanırım bu seferlik affetseniz
Halbuki hepimiz aynıyız , parası olan olmayana üstünlük kurma peşinde yada kendini mahallede ağır abi zanneden forumdada ağır abi olma peşinde neyse kapatalım konuyuŞurada birbirinin üstüne yürüyen kavga eden herkes birbirini zaten çekemiyor ve korkuyor, normal.
Kelime seçimi yanlıştı onun yoksa niyet kötü değildiValla Reis adamlar neler sayıp neler istiyor. Tommynin lafı cımbızla çekilip şikayet edilmiş size.
Tommy daimon la mı kavga ettıAdminim laf size degildi aslinda söylem yanlis oldu sanırım bu seferlik affetseniz
Mesela şu dm den herkesten para isteyen çocuk artık banlanmalı, adam hala forumda geziyor bir konuda gördüm yine milletten istemişValla Reis adamlar neler sayıp neler istiyor. Tommynin lafı cımbızla çekilip şikayet edilmiş size.
5aktkTommy daimon la mı kavga ettı
O kım la
Bn yiyor zaten ama yine geliyorMesela şu dm den herkesten para isteyen çocuk artık banlanmalı, adam hala forumda geziyor bir konuda gördüm yine milletten istemiş
Kavga etmedi ne kavgasıO kım la
Yav sen nasıl bir filozofsun şekerimHalbuki hepimiz aynıyız , parası olan olmayana üstünlük kurma peşinde yada kendini mahallede ağır abi zanneden forumdada ağır abi olma peşinde neyse kapatalım konuyu