Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,516
1,510
113
Yok ya. Bizim liglerden uzak durcam artık
Futbol basketbol voleybol alayı aynı
Hiç adını duymadığım takımları maçları daha iyi analiz yapıp oynuyorum
Vallahi bazen hiç adını sanını, çoluğunu çocuğunu duymadığın takımlar daha iyi oluyor canlıdan alırken, bol şans, bizim ligler çok garip zaten biliyorsun.

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,675
14,691
113
Tommye ne oldu la çocuğu kim banlattı abi bırakın şu insanlarla uğraşmayı, burada muhabbet içindeysek insanlar bazen birbirini hoşgörü ile karşılasın. Yüzüne nasılsın yazıp arkadan her yazılanı şikayet eden tipler yapmayın abi yapmayın ödül yok ucunda

Losers

BRO WESTERN UNİON BRO GRANDE COLD BREW BRO ICE LAT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,260
30,275
113
Bu konudan biri şikayet ediyosa rica ediyorum burda sürekli vakit geçiren adamları şikayet etmeyin. Dışardan olanları da dışımıza koyarız sıkıntı yok. Herkese iyi forumlar
Kimin şikayet ettiği banlanan kişiye bildirilse keşke

Losers

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,260
30,275
113
Tommye ne oldu la çocuğu kim banlattı abi bırakın şu insanlarla uğraşmayı, burada muhabbet içindeysek insanlar bazen birbirini hoşgörü ile karşılasın. Yüzüne nasılsın yazıp arkadan her yazılanı şikayet eden tipler yapmayın abi yapmayın ödül yok ucunda
Çekemeyen bildiriyor

Losers

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,260
30,275
113
Ödül onların içindeki fesat

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,516
1,510
113
Hakedene sizin bizim başkalarının konusunu kirletmeden ederim baba ben maalesef huyum kurusun sinirlerime hakim olamıyorum

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,675
14,691
113
Ödül onların içindeki fesat
Ayıp gerçekten 5 yaşındaki çocuk bile yapmaz şu hareketleri kim olursa olsun bir insanın üstüne gidersen o insandan korkarsın gerçekten adam ne yazsa herkes bi olumsuz cevap peşinde doğal olarak oda öyle devam ediyor , bazen banada sert yapar gülücük atarım geçerim onunda yapısı o birşey demiyorum yapılan yanlış sadece yorumları şikayet etmek nedir ortada çok büyük küfür olmadığı sürece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...