- 30,365
- 11,260
- 113
Ben yazana atmiyorumBenden yazacam sana darlicam seni.
Ben yazana atmiyorumBenden yazacam sana darlicam seni.
Oooooo, baba şarkı yaptı ülkeyi salladıııBu konudan biri şikayet ediyosa rica ediyorum burda sürekli vakit geçiren adamları şikayet etmeyin. Dışardan olanları da dışımıza koyarız sıkıntı yok. Herkese iyi forumlar
47.5 ust o yüzden 48 yaptilarAlt mı
Olsun her gün yazarım. Sıkılınca engelleBen yazana atmiyorum![]()
Yok ya. Bizim liglerden uzak durcam artıkHayatına renk gelmiş daktırrr
Araya almışız csfd47.5 ust o yüzden 48 yaptilar
Vallahi bazen hiç adını sanını, çoluğunu çocuğunu duymadığın takımlar daha iyi oluyor canlıdan alırken, bol şans, bizim ligler çok garip zaten biliyorsun.Yok ya. Bizim liglerden uzak durcam artık
Futbol basketbol voleybol alayı aynı
Hiç adını duymadığım takımları maçları daha iyi analiz yapıp oynuyorum
Yok be ben düzgünce tartışmasını beceren hic kimseyi engellememOlsun her gün yazarım. Sıkılınca engelle![]()
O sırada küfürden 3 kez ban yemiş me:Yok be ben düzgünce tartışmasını beceren hic kimseyi engellememama küfür edilirse direk engellerim çoğu kiside 2 laf yerine küfüre siginanlardan
cayırovaya dün alt oynadik 200 sayı attilar besiktasa ust oynadim 2. per 5 dk 8 sayı cıktı. bizim lige oynanmazYok ya. Bizim liglerden uzak durcam artık
Futbol basketbol voleybol alayı aynı
Hiç adını duymadığım takımları maçları daha iyi analiz yapıp oynuyorum
Cidden oynanmaz çok ters köşe yapıyorlarcayırovaya dün alt oynadik 200 sayı attilar besiktasa ust oynadim 2. per 5 dk 8 sayı cıktı. bizim lige oynanmaz
Kimin şikayet ettiği banlanan kişiye bildirilse keşkeBu konudan biri şikayet ediyosa rica ediyorum burda sürekli vakit geçiren adamları şikayet etmeyin. Dışardan olanları da dışımıza koyarız sıkıntı yok. Herkese iyi forumlar
Çekemeyen bildiriyorTommye ne oldu la çocuğu kim banlattı abi bırakın şu insanlarla uğraşmayı, burada muhabbet içindeysek insanlar bazen birbirini hoşgörü ile karşılasın. Yüzüne nasılsın yazıp arkadan her yazılanı şikayet eden tipler yapmayın abi yapmayın ödül yok ucunda
Ödül onların içindeki fesatTommye ne oldu la çocuğu kim banlattı abi bırakın şu insanlarla uğraşmayı, burada muhabbet içindeysek insanlar bazen birbirini hoşgörü ile karşılasın. Yüzüne nasılsın yazıp arkadan her yazılanı şikayet eden tipler yapmayın abi yapmayın ödül yok ucunda
Konudan banlansa Forum ne alakaKimin şikayet ettiği banlanan kişiye bildirilse keşke
Konuda biryle tartışmada ki yönetime laf etti gibi göründü aslında ama niyeti o değildi sadece çözüm önerisinde bulunmk istedi yanlıs anlaşıldı @DaimonKonudan banlansa Forum ne alaka
Ayıp gerçekten 5 yaşındaki çocuk bile yapmaz şu hareketleri kim olursa olsun bir insanın üstüne gidersen o insandan korkarsın gerçekten adam ne yazsa herkes bi olumsuz cevap peşinde doğal olarak oda öyle devam ediyor , bazen banada sert yapar gülücük atarım geçerim onunda yapısı o birşey demiyorum yapılan yanlış sadece yorumları şikayet etmek nedir ortada çok büyük küfür olmadığı süreceÖdül onların içindeki fesat