- 2,500
- 1,490
- 113
İlk beğenen 5 kişiden değilim ama ben de alırım çok ihtiyacım varBu mesajı beğenen ilk 5 kişiye hayır duası yapacağım.
İlk beğenen 5 kişiden değilim ama ben de alırım çok ihtiyacım varBu mesajı beğenen ilk 5 kişiye hayır duası yapacağım.
Çok doğru ve birde sana yemin ederim bir oyundan sürekli kazanç paylaştığın zaman siteler bir şekilde alt yapıya mı bildiriyor ne yapıyor o oyun kapanıyor golden egg oyunundan 7-8 kere kazanç attım sonra oyuna bir haller oldu birdaha ne bonusa girdi girsede kuruş odeme yapmadı bazı şeyleri paylaşmamak gerekirYa aslında 150k kazanıyorsun ve o kazancı paylaşıyorsun konunda herkese ulasamiyorsun adam o ara 0 ken gözü kalıyor ardından o para da sana nasip olmuyor ben yuksek tutar kazançların paylaşılmasına karşıyım ben 10k lik kupon bile yaptığım zaman ekrani kırpıp paylaşıyorum kimse bilmesin diye
Kafes dövüşüKavga edelim mi al gardını
Rakibin güçlü ama dikkat et puahaKavga edelim mi al gardını
Aşk paylaşılmaaaz.Çok doğru ve birde sana yemin ederim bir oyundan sürekli kazanç paylaştığın zaman siteler bir şekilde alt yapıya mı bildiriyor ne yapıyor o oyun kapanıyor golden egg oyunundan 7-8 kere kazanç attım sonra oyuna bir haller oldu birdaha ne bonusa girdi girsede kuruş odeme yapmadı bazı şeyleri paylaşmamak gerekir
Kabul aynı siklet miyiz ben 77 ye kadar çıkarımKafes dövüşü
Para gelir geçer dost. İnsan olmak insan kalabilmek önemli.Alırım paradan daha değerli kaybedilmez en azından
Ne biçim konuşuyosun yasak bunlar @Erhan2121Kabul aynı siklet miyiz ben 77 ye kadar çıkarım
Uzun uzun demiyim parasını yemediğiniz insana paranızı yedirmeyinÇok doğru ve birde sana yemin ederim bir oyundan sürekli kazanç paylaştığın zaman siteler bir şekilde alt yapıya mı bildiriyor ne yapıyor o oyun kapanıyor golden egg oyunundan 7-8 kere kazanç attım sonra oyuna bir haller oldu birdaha ne bonusa girdi girsede kuruş odeme yapmadı bazı şeyleri paylaşmamak gerekir
Haklısın.Para gelir geçer dost. İnsan olmak insan kalabilmek önemli.
Ey habibim az kalsin gozleri ile seni de devirecektiler Allah in peygamber efendimize söylediği söz nazar dan mümkün mertebe sakinin dost göze gelmeyin kazanç felan paylasma bir daha gün yüzü goremezsin mazallahÇok doğru ve birde sana yemin ederim bir oyundan sürekli kazanç paylaştığın zaman siteler bir şekilde alt yapıya mı bildiriyor ne yapıyor o oyun kapanıyor golden egg oyunundan 7-8 kere kazanç attım sonra oyuna bir haller oldu birdaha ne bonusa girdi girsede kuruş odeme yapmadı bazı şeyleri paylaşmamak gerekir
İsrael Adesenya gibiyim benNe biçim konuşuyosun yasak bunlar @Erhan2121
Cumartesiydi artık pazarYarın niyeyse çok farklı bir gün olacak içimden öyle geldi hissediyorum
İsrael boykot kardeşimİsrael Adesenya gibiyim ben
Nik adlarıyla semaya dualar gönderildi. Başta sağlık olmak üzere çeşitli temenni ve niyazlarda bulundum. Amin.İlk beğenen 5 kişiden değilim ama ben de alırım çok ihtiyacım var
Canli destekBeyler bu betpas 100 de 50 ana para kaybettik bonus oynucam ama bonus oynadım mi ne kadar kaldı çevrim nerden bakacam bilen varmı? 40 k çevrim var daha ama ne kadar eksildi yada eksildi mi bilmiyorum
Bunu sen çok dedinde işte üzüldük dayanamadık çok haklısınUzun uzun demiyim parasını yemediğiniz insana paranızı yedirmeyin