Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,394
14,431
113
Ya aslında 150k kazanıyorsun ve o kazancı paylaşıyorsun konunda herkese ulasamiyorsun adam o ara 0 ken gözü kalıyor ardından o para da sana nasip olmuyor ben yuksek tutar kazançların paylaşılmasına karşıyım ben 10k lik kupon bile yaptığım zaman ekrani kırpıp paylaşıyorum kimse bilmesin diye
Çok doğru ve birde sana yemin ederim bir oyundan sürekli kazanç paylaştığın zaman siteler bir şekilde alt yapıya mı bildiriyor ne yapıyor o oyun kapanıyor golden egg oyunundan 7-8 kere kazanç attım sonra oyuna bir haller oldu birdaha ne bonusa girdi girsede kuruş odeme yapmadı bazı şeyleri paylaşmamak gerekir

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,501
1,491
113
Çok doğru ve birde sana yemin ederim bir oyundan sürekli kazanç paylaştığın zaman siteler bir şekilde alt yapıya mı bildiriyor ne yapıyor o oyun kapanıyor golden egg oyunundan 7-8 kere kazanç attım sonra oyuna bir haller oldu birdaha ne bonusa girdi girsede kuruş odeme yapmadı bazı şeyleri paylaşmamak gerekir
Aşk paylaşılmaaaz.

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,740
2,577
113
Beyler bu betpas 100 de 50 ana para kaybettik bonus oynucam ama bonus oynadım mi ne kadar kaldı çevrim nerden bakacam bilen varmı? 40 k çevrim var daha ama ne kadar eksildi yada eksildi mi bilmiyorum

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,932
14,622
113
Uzun uzun demiyim parasını yemediğiniz insana paranızı yedirmeyin

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,501
1,491
113
Yarın niyeyse çok farklı bir gün olacak içimden öyle geldi hissediyorum

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,590
113
Ey habibim az kalsin gozleri ile seni de devirecektiler Allah in peygamber efendimize söylediği söz nazar dan mümkün mertebe sakinin dost göze gelmeyin kazanç felan paylasma bir daha gün yüzü goremezsin mazallah

TommyEgan

Ego'lu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,701
5,572
113
Hasımcılık oynicaksak sizin olsunn sahalar
Benim anam ağlicağına senin anan ağlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...