@Vale61 hakkında bu sekılde konusturmam senı men ederımMesajlarına baksana 6 senede 1 gelmiş gitmiş. Kimseyi tanımıyo. Atmaz kimseye para
Direk mesajda adam kime yazdıysa@Vale61 zaten kimse tanımıyor seni atma kimseye kardeşim Hhshxx
İyice peçeteci oldun sende ha@Vale61 hakkında bu sekılde konusturmam senı men ederım
Adamlar sanki forumu bilmiyor gibi iş yapıyorBen konuda 50 defa dedim olmuyor diye habire millet adminleri etiket ettiler
Seni almamıs mı grup mesaj başlattı şimdiDirek mesajda adam kime yazdıysa
Bakmadım bilememDirek mesajda adam kime yazdıysa
Yersen hahahaSeni almamıs mı grup mesaj başlattı şimdi
Buraya burayaVale beni takibe aldı 6 dakika önce merak etmeyin ben çözecem isinizi pauha
Metin çeki düzen versene konuya salih yokken konuya sahip çıkman lazım. Bu konuda bu çekiliş vs şaka yollu goygoyu sen yaparsın tamam da 10 kişi gelip yapmasınUff konu cok kalabalkk oldu bı anda
Bsey olmaz bırazdan yeller eser burda 😀😀Metin çeki düzen versene konuya salih yokken konuya sahip çıkman lazım. Bu konuda bu çekiliş vs şaka yollu goygoyu sen yaparsın tamam da 10 kişi gelip yapmasın
Ben çekeyim kanka hemenMetin çeki düzen versene konuya salih yokken konuya sahip çıkman lazım. Bu konuda bu çekiliş vs şaka yollu goygoyu sen yaparsın tamam da 10 kişi gelip yapmasın