Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,590
113
Spor oynarsam fena batıyor ya da çıkıyorum Erhan'ım. Bu ara hep batis ama. Sivas ve Como maçı felaket ötesiydi benim için.
Alman ligi'nin hepsini bildim, gittik İtalyan zibidilerini ekledik en yüklü 2 kupona. Bariz şekilde bir şeyler döndü. 2 net penaltısını vermediler Como'nun. Hakem izlemedi bile.
Bak akşama lens maçı var bir de orda patlarım. Sonra uyurum
Fransa italya en nefret ettiğim 2 ligtir valla gecmis olsun dost

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,643
2,851
113
Erhan senın gıbı uzun yazan bırını buldun doysrsın bu gece yazmaya puahhaha
Şu forumda tanımadan kanımın ısındığı nadir insanlardan Erhan. Kimdir nedir, necidir sormamisimdir bile ama anonim halinde bile iyi adam. En azından bana öyle izlenim bıraktı. Ondan dolayı arada bir darlıyorum:)

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,705
34,485
113
Şu forumda tanımadan kanımın ısındığı nadir insanlardan Erhan. Kimdir nedir, necidir sormamisimdir bile ama anonim halinde bile iyi adam. En azından bana öyle izlenim bıraktı. Ondan dolayı arada bir darlıyorum:)
Ben ondan daha ıyı bır adamım dun sokakta bıtane kedıye mama verıdm

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,590
113
Bide tam tanisan neler olurdu neler puhah eyw dost güzel düşüncelerin için varol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...