Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,377
14,420
113
kanka ben yazdıklarına bakmıyom senin ya ara ara kuruluyorum ya sana gfdkgkdfkgfdk yoksa sevdiğimiz bi dostsun
Canın sağolsun olur öyle şeyler bu forumda parası olanıda sevmezler fakiride sevmezler bizde hiç ortası olmadı 😆 sıkıntı yok kanka

Northe

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,349
13,417
113
Canın sağolsun olur öyle şeyler bu forumda parası olanıda sevmezler fakiride sevmezler bizde hiç ortası olmadı 😆 sıkıntı yok kanka
kanka valla paranla ya da parasızlığınla bi alakası yok senden 1 tl maddi çıkarımım olmamıştır bilyon :D bazen tavrın bana garip geliyo onuda belirtiyom zaten o da bana öyle geliyodur belki bilemem bu seni kötü beni doğru biri yapmaz sonuçta :D

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,377
14,420
113
kanka valla paranla ya da parasızlığınla bi alakası yok senden 1 tl maddi çıkarımım olmamıştır bilyon :D bazen tavrın bana garip geliyo onuda belirtiyom zaten o da bana öyle geliyodur belki bilemem bu seni kötü beni doğru biri yapmaz sonuçta :D
Hangimiz normaliz ki insanoğlu çeşit çeşit en iyisi herkesi olduğu gibi kabullenmek dünyada herkes anlaşsaydı ohooo bak metinle bana sürekli birbirimizi banlatip duruyoruz ama argo yok küfür yok 😆😆

Northe

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,349
13,417
113
Hangimiz normaliz ki insanoğlu çeşit çeşit en iyisi herkesi olduğu gibi kabullenmek dünyada herkes anlaşsaydı ohooo bak metinle bana sürekli birbirimizi banlatip duruyoruz ama argo yok küfür yok 😆😆
Metin adamdır bakma sen buradaki çoğu kişiden iyidir sadece, ağzında var ne varsa yoksa ne birini dolandırdıgını ne de durumu varken birine yardım etmedigini görmedim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...