- 13,377
- 14,418
- 113
O kim laWilsooooon, Lo sientoooo!
O kim laWilsooooon, Lo sientoooo!
Genç bir kızın hayalleriyle oynamak bize yakışmazablaya söylesene yiyosa kgfdsgds
Helal olsn yine adamsınGenç bir kızın hayalleriyle oynamak bize yakışmaz
Niye bizim hayallerimizle oynuyon niye cinsiyetçilik yapıyonGenç bir kızın hayalleriyle oynamak bize yakışmaz
Canın sağolsun olur öyle şeyler bu forumda parası olanıda sevmezler fakiride sevmezler bizde hiç ortası olmadı 😆 sıkıntı yok kankakanka ben yazdıklarına bakmıyom senin ya ara ara kuruluyorum ya sana gfdkgkdfkgfdk yoksa sevdiğimiz bi dostsun
Vay adi site bana eklememiş xsfd
Ben şuan bakamam
DmVay adi site bana eklememiş xsfd
Valla gıdıcem sımdı tahır az ıcımı rahatlatmam lazımCuma selasi öncesi cenaze selasi okundu tanidiktir diye dinledim ismimi söyledi mahalleden Tahir dayiymis pır etti ölüm var beylerr cumaya gidin cumadan sonra gs takım 3.5 üst denenir
Ben bakarım senin yerineBen şuan bakamam
kanka valla paranla ya da parasızlığınla bi alakası yok senden 1 tl maddi çıkarımım olmamıştır bilyonCanın sağolsun olur öyle şeyler bu forumda parası olanıda sevmezler fakiride sevmezler bizde hiç ortası olmadı 😆 sıkıntı yok kanka
Bugün forumda banlatacağım insan fazla olsun yarabbim diyede bir tık forum duası etmeyi unutma 😆Valla gıdıcem sımdı tahır az ıcımı rahatlatmam lazım
Slot değil 🥲Ben bakarım senin yerine
Nihilist penguen gibi bir hayvanO kim la
Ben kımseyı banlatmadkm laBugün forumda banlatacağım insan fazla olsun yarabbim diyede bir tık forum duası etmeyi unutma 😆
Hangimiz normaliz ki insanoğlu çeşit çeşit en iyisi herkesi olduğu gibi kabullenmek dünyada herkes anlaşsaydı ohooo bak metinle bana sürekli birbirimizi banlatip duruyoruz ama argo yok küfür yok 😆😆kanka valla paranla ya da parasızlığınla bi alakası yok senden 1 tl maddi çıkarımım olmamıştır bilyonbazen tavrın bana garip geliyo onuda belirtiyom zaten o da bana öyle geliyodur belki bilemem bu seni kötü beni doğru biri yapmaz sonuçta
![]()
Bilmiyom o kadar kültür yok liseyi 2 sene sınıfta kaldıktan sonra 8 yılda açıktan zor bitirdim 😆Nihilist penguen gibi bir hayvan
Metin adamdır bakma sen buradaki çoğu kişiden iyidir sadece, ağzında var ne varsa yoksa ne birini dolandırdıgını ne de durumu varken birine yardım etmedigini görmedimHangimiz normaliz ki insanoğlu çeşit çeşit en iyisi herkesi olduğu gibi kabullenmek dünyada herkes anlaşsaydı ohooo bak metinle bana sürekli birbirimizi banlatip duruyoruz ama argo yok küfür yok 😆😆