- 2,500
- 1,489
- 113
Ödendiyse sorun yok çoğu dolandırıcı dikkat etMalesef oyle
Ödendiyse sorun yok çoğu dolandırıcı dikkat etMalesef oyle
Aaaaaaaaa1200₺ ye 400₺ mi verdiler cidden ulan arkadaş varya Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
Kımı la??Yine gider ayak adamı banlattın metin metin sen varya sen
CeeeeeeeAaaaaaaaa
3 maç 5.5 üstValla mat ın özel acmasi bile bi lutuf dost 😂
880 e 3401200₺ ye 400₺ mi verdiler cidden ulan arkadaş varya Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
OdendiÖdendiyse sorun yok çoğu dolandırıcı dikkat et
BöööööhhhhhhCeeeeeee
40 yil sonra acmış onu da açmış olmak icin açmış 😂3 maç 5.5 üst
Hayaldi hayal olarak kaldı xsfs
O zaman afiyet olsun canımOdendi
Yarısı bile değil vay arkadaş durumum iyi olsaydı başta gördüğüm yerde bozma yardımcı oluyum derdim valla üzüldüm be880 e 340
Senin durumun nasıl kötü olur golden eggYarısı bile değil vay arkadaş durumum iyi olsaydı başta gördüğüm yerde bozma yardımcı oluyum derdim valla üzüldüm be
Nasıl la Metin Şentürk bile okudu kaç gündür yazdıklarımı.Senin durumun nasıl kötü olur golden egg
Olsun kral bunu demen bile yeterli s.et zaten alistik. Smdi anlasmaya calsyorum 1600 u 800 e bozim diyor. Neyse sigara parasi ckti yeter 2 de kod alirim matla jojodanYarısı bile değil vay arkadaş durumum iyi olsaydı başta gördüğüm yerde bozma yardımcı oluyum derdim valla üzüldüm be
ablaya söylesene yiyosa kgfdsgdsOtobüste genç bir kız bindi bir parfüm sıkmış üzerine burnum hakkın rahmetine kavuştu gibi
Leş leş böyle parfüm mü olur biiiiipppp
Wilsooooon, Lo sientoooo!Yarısı bile değil vay arkadaş durumum iyi olsaydı başta gördüğüm yerde bozma yardımcı oluyum derdim valla üzüldüm be
Cansın 🙏Olsun kral bunu demen bile yeterli s.et zaten alistik. Smdi anlasmaya calsyorum 1600 u 800 e bozim diyor. Neyse sigara parasi ckti yeter 2 de kod alirim matla jojodan
kanka ben yazdıklarına bakmıyom senin ya ara ara kuruluyorum ya sana gfdkgkdfkgfdk yoksa sevdiğimiz bi dostsunNasıl la Metin Şentürk bile okudu kaç gündür yazdıklarımı.