- 30,260
- 30,275
- 113
Etiketlemeyin ciddi tartışma var sanıyorlarEn son erhanı etıketlsdkm valla artık yapınca soluyorum zaten kımden korkucsm
Etiketlemeyin ciddi tartışma var sanıyorlarEn son erhanı etıketlsdkm valla artık yapınca soluyorum zaten kımden korkucsm
Erhan genr takıldın bıyere sal artık bosver gulup eglenıylruzTez vakitte bu konu kapanır gorursun
Az önce shellac demedimi benmi yanlış gördümNeden tartışma olmuyor ki
Evet ama tartışmayın dediAz önce shellac demedimi benmi yanlış gördüm
Metin lütfen puahhhhEvet ama tartışmayın dedi
Sence biz 100 kişi gonde adminleri etiket ederse bu konu kalıcı olurmuEvet ama tartışmayın dedi
Tıgre atamadıMetin lütfen puahhhh
Olmaž bence de admin etiket etmeyin adamlr ciddiyiz sanıyorSence biz 100 kişi gonde adminleri etiket ederse bu konu kalıcı olurmu
Bitti miTıgre atamadı
Yarın olmadı mı daha la saat 2İlbetin ekleyeceği 1k yı düşünerek uyumaya gidiyorum. Sabah görüşelim bu tayfa yine. Kimse ölmesin
Benım ıcın @DoktorX macı soyledıgınde bıttı benım son ıslem bonusBitti mi
Ben 4-5 boy fark atmışım hepinizeBenım ıcın @DoktorX macı soyledıgınde bıttı benım son ıslem bonus
Shellac ve daimon ona rağmen konu kapanmasın diye caba sarfediyorlar ama biz çocuk gibi surkeli etiket atıyoruz onlara ortada olay yokken bir gün ters anlarına geliriz ondan sonra yalvarsak ta konuyu geri acmazlar zaten yeni konulara izin vermiyorlar forumun eski üyeleri yüzünden bari bu konumuz da gitmesin ortada kalmayalımOlmaž bence de admin etiket etmeyin adamlr ciddiyiz sanıyor
Mıden hazmedemıyo demekkı soda felan ıc yada bol subeyler ciddi bisi sorcam ben normalde her gece cok yemek yerdım ama 1 saat once yıne bayağı yemısım saat 6 da yedigim yemekle duruyordum normalde olmazdı böyle bi hafiften terleme doluluk hıssı oldu uyuyamıyorum nasıl geçiyor bu
yayın açar@makina123 bugun fıber bagladılar eve dowland 100 ıyımı? Upload 45
Aynen 10/10Shellac ve daimon ona rağmen konu kapanmasın diye caba sarfediyorlar ama biz çocuk gibi surkeli etiket atıyoruz onlara ortada olay yokken bir gün ters anlarına geliriz ondan sonra yalvarsak ta konuyu geri acmazlar zaten yeni konulara izin vermiyorlar forumun eski üyeleri yüzünden bari bu konumuz da gitmesin ortada kalmayalım