Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,124
42,651
113
Olmaž bence de admin etiket etmeyin adamlr ciddiyiz sanıyor
Shellac ve daimon ona rağmen konu kapanmasın diye caba sarfediyorlar ama biz çocuk gibi surkeli etiket atıyoruz onlara ortada olay yokken bir gün ters anlarına geliriz ondan sonra yalvarsak ta konuyu geri acmazlar zaten yeni konulara izin vermiyorlar forumun eski üyeleri yüzünden bari bu konumuz da gitmesin ortada kalmayalım

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,800
23,088
113
beyler ciddi bisi sorcam ben normalde her gece cok yemek yerdım ama 1 saat once yıne bayağı yemısım saat 6 da yedigim yemekle duruyordum normalde olmazdı böyle bi hafiften terleme doluluk hıssı oldu uyuyamıyorum nasıl geçiyor bu

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,750
34,532
113
beyler ciddi bisi sorcam ben normalde her gece cok yemek yerdım ama 1 saat once yıne bayağı yemısım saat 6 da yedigim yemekle duruyordum normalde olmazdı böyle bi hafiften terleme doluluk hıssı oldu uyuyamıyorum nasıl geçiyor bu
Mıden hazmedemıyo demekkı soda felan ıc yada bol su

Losers

BRO WESTERN UNİON BRO GRANDE COLD BREW BRO ICE LAT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,260
30,275
113
Shellac ve daimon ona rağmen konu kapanmasın diye caba sarfediyorlar ama biz çocuk gibi surkeli etiket atıyoruz onlara ortada olay yokken bir gün ters anlarına geliriz ondan sonra yalvarsak ta konuyu geri acmazlar zaten yeni konulara izin vermiyorlar forumun eski üyeleri yüzünden bari bu konumuz da gitmesin ortada kalmayalım
Aynen 10/10

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...