- 16,010
- 14,719
- 113
Levrekbet mi1 kattrilyon x indirdi 20 haneli para suan ben bıle okuyamıyom
Levrekbet mi1 kattrilyon x indirdi 20 haneli para suan ben bıle okuyamıyom
He la öyle bir laf vardı bir araÜni okudum diyom 😀. Hacı Baba çorbacı da at eti çıktığı zamanlar
@Metings1905Bu konu da tek aktifiz hiç değilse bu konu kapanmasın diye dhaa ilimli yorumlar yapalım artık
AynenBu konu da tek aktifiz hiç değilse bu konu kapanmasın diye dhaa ilimli yorumlar yapalım artık
PatladımpuahdashdashdashdLevrekbet mi
SazanbetLevrekbet mi
Ne lafı adamın dükkan kapandı. Hunatta ki😀He la öyle bir laf vardı bir ara
Bende onun ıcın ugrasıyorum yorumu kotu olanları uyarıyoruz
Aynen kapanmıştıNe lafı adamın dükkan kapandı. Hunatta ki😀
Sonra metın bıldırdı valla bıldırmedımMüthiş zamanlama shellac mesajları okuyorken zarf atman seni tebrik ediyorum puah
Şaka ypıyoruz yav ağlocam artık çok üstümüze geliyonužMüthiş zamanlama shellac mesajları okuyorken zarf atman seni tebrik ediyorum puah
şaka maka kım reportluyo durmadan metin reportlama yeter laŞaka ypıyoruz yav ağlocam artık çok üstümüze geliyonuž
Max çekimi 500 max verse nolacak 🤣@AnthonyEdwards en son 00.30 da 50fs alacam sohodan diyordu sonra yok oldu kesin Maks aldı
Tez vakitte bu konu kapanır gorursunŞaka ypıyoruz yav ağlocam artık çok üstümüze geliyonuž
Gol gelmesi lazım artık cidden
En son erhanı etıketlsdkm valla artık yapınca soluyorum zaten kımden korkucsmşaka maka kım reportluyo durmadan metin reportlama yeter la
Neden tartışma olmuyor kiTez vakitte bu konu kapanır gorursun
baskanın yonetıme bıldır tusunu senın hesaptan sılmesı lazımEn son erhanı etıketlsdkm valla artık yapınca soluyorum zaten kımden korkucsm