- 30,260
- 30,275
- 113
KızdımYattı ya. Daha gelmez. Gitti 3.80 oran
KızdımYattı ya. Daha gelmez. Gitti 3.80 oran
Tartısma yokkı reıs makara muhabbetKonunun kapanma zamanı gelmiş gibi
Bütün gündür bir tartışma içerisindesiniz.
Az önce shellaci ben etiket ettim demi Allah tan konuda aktifiz surekli de adminler ban atmadiSanada kıymam erhan benım zararım kendıme
Losenin kralıı hemdeeYattı ya. Daha gelmez. Gitti 3.80 oran
Bildirmiş çaktırmadan yine duramamış , o değilde Shell senin 3 gün ban şeyinide alıntı yapmışya patladım bxbsb 😆😆😆Bildirmemek için rüşvet alıyor
yok shellac dost aramızda eğleniyoruz metin dostumuz ile
eğlenmenin de dozunu vardırTartısma yokkı reıs makara muhabbet
Pujjjj şom ağızlıAz önce shellaci ben etiket ettim demi Allah tan konuda aktifiz surekli de adminler ban atmadi
doktorum noldu senın tıgre goal var mıYattı ya. Daha gelmez. Gitti 3.80 oran
Erhan zamanı degıl suan susarmısn cankm arkadasımAz önce shellaci ben etiket ettim demi Allah tan konuda aktifiz surekli de adminler ban atmadi
Ona bende patldım puhhhaBildirmiş çaktırmadan yine duramamış , o değilde Shell senin 3 gün ban şeyinide alıntı yapmışya patladım bxbsb 😆😆😆
Metin konuda olmazsa kimse tartismaz ki metin konuya gelmeden önce konuda en ufacık bir tartışma oldumu bugün olmadı adam geldi 10 tane etiket atti sizeKonunun kapanma zamanı gelmiş gibi
Bütün gündür bir tartışma içerisindesiniz.
PuhjhhhhhbErhan zamanı degıl suan susarmısn cankm arkadasım
Dıkkat edecegız sayın modum arsenal macı varmıydı kupondaeğlenmenin de dozunu vardır
1 0doktorum noldu senın tıgre goal var mı
bu sefer banı hakettın galıba meto. bu sefer bende kurtaramam senı gule guleDıkkat edecegız sayın modum arsenal macı varmıydı kuponda
Hacılar Erciyes Spor muGollllll
Nerde. Bildin laHacılar Erciyes Spor mu
Kardeşim dede naptı konu kaynadıbu sefer banı hakettın galıba meto. bu sefer bende kurtaramam senı gule gule