- 9,465
- 4,765
- 113
Para iadesi de talep edemiyoz😀😀😀Ahmetin sütüne uyku ilacı attık saat 5te anca uyanır
Para iadesi de talep edemiyoz😀😀😀Ahmetin sütüne uyku ilacı attık saat 5te anca uyanır
Yanliş anlicak durum yok dost zaten benim bu konularda vicdanım hep rahattı hala rahat gruplarda 100 lira deneme bonusu peşine düşen arkadaşlarıma özelden yazıp al kupon yaparsın karşlığını istemem derdim ben böyleydim hep demekki yapmamak lazımmış parayı bulanın ya götü kalkıyo ya ilk yanındakini satıyoPara biriktirceginize iyi dostlar biriktirin çıkarcı değil ama istetmeden soran gönderen adamları kusturmeyin kimse keriz değil cebindeki parayı versin dağıtsın niye dağıtır yok zamanında yanında olucak mi iban isticek mi halini sorucak mı herkes şansı hak eder de kimsede para babası değil lafım sana değil yanlış anlama
Harici 2 konu var at bi dmValla İstanbul içi pasif soracaksan Metin bilir onu, harici bir konuysa bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım
Sen nerdesinAdam isotçu
Ne işi var istanbulda
EyüpSen nerdesin
Ne demiş atalarımız beni bi kere dikebilirsin ikinciye musade etmem giden senden olsun bosverYanliş anlicak durum yok dost zaten benim bu konularda vicdanım hep rahattı hala rahat gruplarda 100 lira deneme bonusu peşine düşen arkadaşlarıma özelden yazıp al kupon yaparsın karşlığını istemem derdim ben böyleydim hep demekki yapmamak lazımmış parayı bulanın ya götü kalkıyo ya ilk yanındakini satıyo
Ciddi
Gideninde kalanında gönlü hoş olsunNe demiş atalarımız beni bi kere dikebilirsin ikinciye musade etmem giden senden olsun bosver
Bugün yazdığın herşeyş sana tek tek ben anlatıp uyarırıken benimle dalga geçtin kardeşim sonra sda seni yoksaydım diye Bana tripçi hemen küsüyon dedin umrım anlamışsındırBu profil artık çoluk çocukla selam bile alıp vermemektedir
Böğürtlenli kumruneyse gidem bi kahvaltı yapayım
Avokadolu melemen mi yapsam yaban mersinli tost mu ikilemde kaldım
BadarilarYolumuz dikenli hedefimiz belli
Benim algım açık saatleri bulursan en kral rakı sohbetini benle yaparsın benim hayat hikayem çok yoğun elimde kanda içimde çocukta en kral torbacı benim yaşattığım kafayı yaşatamazBugün yazdığın herşeyş sana tek tek ben anlatıp uyarırıken benimle dalga geçtin kardeşim sonra sda seni yoksaydım diye Bana tripçi hemen küsüyon dedin umrım anlamışsındır
Konudan çok bağımsızsınBenim algım açık saatleri bulursan en kral rakı sohbetini benle yaparsın benim hayat hikayem çok yoğun elimde kanda içimde çocukta en kral torbacı benim yaşattığım kafayı yaşatamaz
Ben seni anlamıyorum boşverKonudan çok bağımsızsın
Neden acaba 🥲Ben seni anlamıyorum boşver