- 6,068
- 6,085
- 113
Su geçirmez diye aldığın ayakkabıyı rahatça giyerken çorabının tamamen suyla kaplanması gibi bir hayat
Net değilsinNeden acaba 🥲
Net değilğm ama tek anlamayan sensinNet değilsin
Ben sevmiyorum dalavereli işleri öyle sözleri öyle olanları anlamak için kendimi yormam o yüzdenNet değilğm ama tek anlamayan sensin
Ne dalaveresi la seninle ne işim oldu ki dalavere olcakBen sevmiyorum dalavereli işleri öyle sözleri öyle olanları anlamak için kendimi yormam o yüzden
32k yı diyorsan burda herkes yapar onuBen sevmiyorum dalavereli işleri öyle sözleri öyle olanları anlamak için kendimi yormam o yüzden
Bak sen de beni anlamıyon onu o anlamda mı dedim mkNe dalaveresi la seninle ne işim oldu ki dalavere olcak
Ben bunu 32 k çektin anladım32k yı diyorsan burda herkes yapar onu
JoJo 32k ödermi bteasys 59k öder mi diye dalga geçilir buna dalavere diyorsan yaşama sen
Bilmiyorum dalavere ne alaka burd yıllrdır yapılır o şaka şu site bunu öder mi falan diye sende ben JoJo netten 32 k kazansm JoJo 32k öder mi diye soracak kadar amatör müyümBak sen de beni anlamıyon onu o anlamda mı dedim mk
32k ödemez jojo bakiye silerBilmiyorum dalavere ne alaka burd yıllrdır yapılır o şaka şu site bunu öder mi falan diye sende ben JoJo netten 32 k kazansm JoJo 32k öder mi diye soracak kadar amatör müyüm
O zaman buda aynıMusclebet 120k öder mi jackpot düştü üstüme
Bencede32k ödemez jojo bakiye siler
7 kız cocugu dogurmus aşiret gelını gıbı bır hısmıSu geçirmez diye aldığın ayakkabıyı rahatça giyerken çorabının tamamen suyla kaplanması gibi bir hayat
GünaydınGünaydın dostlar
Ödedi oO zaman buda aynı
Aynen biz çıkmayalım siz çıkın götürün paraları 1-1 puhhaj@Losers konu dışına çıkma