Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TommyEgan

Ego'lu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,049
6,059
113
Para biriktirceginize iyi dostlar biriktirin çıkarcı değil ama istetmeden soran gönderen adamları kusturmeyin kimse keriz değil cebindeki parayı versin dağıtsın niye dağıtır yok zamanında yanında olucak mi iban isticek mi halini sorucak mı herkes şansı hak eder de kimsede para babası değil lafım sana değil yanlış anlama
Yanliş anlicak durum yok dost zaten benim bu konularda vicdanım hep rahattı hala rahat gruplarda 100 lira deneme bonusu peşine düşen arkadaşlarıma özelden yazıp al kupon yaparsın karşlığını istemem derdim ben böyleydim hep demekki yapmamak lazımmış parayı bulanın ya götü kalkıyo ya ilk yanındakini satıyo

tahir1603

U-MUTSUZ ÜYE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,122
16,013
113
Yanliş anlicak durum yok dost zaten benim bu konularda vicdanım hep rahattı hala rahat gruplarda 100 lira deneme bonusu peşine düşen arkadaşlarıma özelden yazıp al kupon yaparsın karşlığını istemem derdim ben böyleydim hep demekki yapmamak lazımmış parayı bulanın ya götü kalkıyo ya ilk yanındakini satıyo
Ne demiş atalarımız beni bi kere dikebilirsin ikinciye musade etmem giden senden olsun bosver

Losers

🅜🅡🅛🅑🅡🅐
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,415
31,617
113
Bu profil artık çoluk çocukla selam bile alıp vermemektedir
Bugün yazdığın herşeyş sana tek tek ben anlatıp uyarırıken benimle dalga geçtin kardeşim sonra sda seni yoksaydım diye Bana tripçi hemen küsüyon dedin umrım anlamışsındır

TommyEgan

Ego'lu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,049
6,059
113
Bugün yazdığın herşeyş sana tek tek ben anlatıp uyarırıken benimle dalga geçtin kardeşim sonra sda seni yoksaydım diye Bana tripçi hemen küsüyon dedin umrım anlamışsındır
Benim algım açık saatleri bulursan en kral rakı sohbetini benle yaparsın benim hayat hikayem çok yoğun elimde kanda içimde çocukta en kral torbacı benim yaşattığım kafayı yaşatamaz

Losers

🅜🅡🅛🅑🅡🅐
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,415
31,617
113
Benim algım açık saatleri bulursan en kral rakı sohbetini benle yaparsın benim hayat hikayem çok yoğun elimde kanda içimde çocukta en kral torbacı benim yaşattığım kafayı yaşatamaz
Konudan çok bağımsızsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...