- 3,027
- 2,609
- 113
Eee ben yolladimTrx değil Beyler para atmayın güldüm sadece
Eee ben yolladimTrx değil Beyler para atmayın güldüm sadece
Evet beyler 50 yaşında inanırsınız ayıpArkadaşlar sorunlarınızı dm de veya başka konu açarak çözün. Burası nezih bi muhit. Huzurumuzu kaçırmayın
Lan duduk necmı senın nıck bebegım degılmıydı mendıl acıyordun uza gıt surdanReis ben gördüğü söylediğim için aklıma o geldi bak şu sahisda var mesela @Devecibey bu şahıs buda aynı @alkansglm bu şahıs daha da var 😂
Biz gözlerimizi mi kapatiyorduk o araİşsız kalınca cark tıkandı tahır dagıttık cok 2 3 aydır tersoyum
Hakan sinan 50 isim sayarim snaa gerek yok herkes kendine yakışanı yaparReis ben gördüğü söylediğim için aklıma o geldi bak şu sahisda var mesela @Devecibey bu şahıs buda aynı @alkansglm bu şahıs daha da var 😂
Heyecanı yetıyor maçkolıkte o 0 rakamının 1 oluşunu görmek benı mutlu edıyor 😀Oynasan kazanirmisin peki çok büyük konuştun suan puaha
PuhhhhSizi raporluyorum bana gelmeyen para kimse hayrını görmesin iş başka dostluk başka beylerrr
Mendil acmiyordum mendil istiyordun😂😂Lan duduk necmı senın nıck bebegım degılmıydı mendıl acıyordun uza gıt surdan
BolsansHeyecanı yetıyor maçkolıkte o 0 rakamının 1 oluşunu görmek benı mutlu edıyor 😀
Aynen la salın haydi bizene kim dolandırı iseAdminleri çağırcam az kaldı salın lan burayı
La sana durumu yazdım 2 tane kod verdin 400 TL ye nasıl beddua ettiysen o günden sonra 1 lira kazanamadim senden ibani aldım sende beyin yokmu elime geçsin atacam sanki senden paramı aldım degisikReis ben gördüğü söylediğim için aklıma o geldi bak şu sahisda var mesela @Devecibey bu şahıs buda aynı @alkansglm bu şahıs daha da var 😂
Ben çağırdımAdminleri çağırcam az kaldı salın lan burayı
Burda konuşmayın kardeşim bu konuyuLa sana durumu yazdım 2 tane kod verdin 400 TL ye nasıl beddua ettiysen o günden sonra 1 lira kazanamadim senden ibani aldım sende beyin yokmu elime geçsin atacam sanki senden paramı aldım degisik
İyi ifşa da ettin adamları tam senlik iş kardeşim